Locomotiva unui tren care circula pe ruta Brașov – București a deraiat VIDEO

Redactor:
Andreea Tobias
Locomotiva unui tren care circula pe ruta Brașov – București a deraiat VIDEO
Locomotiva unui tren care circula pe ruta Brașov - București a deraiat VIDEO

CFR SA informează că traficul feroviar este deschis, atât între stațiile Lunca Bradului – Stânceni, cât și între stațiile Dârste – Brașov, a anunțat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Locomotiva unui tren care circula pe ruta Brașov – București a deraiat, vineri dimineață, la intrarea în stația Dârste dinspre Brașov. Totodată, traficul feroviar a fost oprit și pe Magistrala 400 Oradea – Brașov, între stațiile Lunca Bradului și Stânceni, județul Mureș, din cauza unui fir de contact rupt.

 

CFR anunță că locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la ieșire din stația Dârste.

„Pentru asigurarea continuității traficului feroviar cele două vagoane ale trenului au fost retrase cu o altă locomotivă în stația Brașov, de unde vor circula în compunerea trenului IR 1644 până la București Nord. Menționăm faptul că circulația feroviară între Brașov și Dârste nu este afectată, toate trenurile fiind redirecționate să circule pe varianta de traseu Dârste – Brașov, destinată trenurilor de marfă”, declară purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de anchetă.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide