Luiza Melencu, supusă la orori de nedescris. Ce le-a spus anchetatorilor bărbatul care a violat-o pe adolescentă

Luiza Melencu, supusă la orori de nedescris. Ce le-a spus anchetatorilor bărbatul care a violat-o pe adolescentă
Publicat: 28/11/2019, 13:29

Anchetatorii susțin că totul s-a consumat cu acordul lui Gheorghe Dincă. Individul de 46 de ani a fost reținut după o lungă perioadă în care anchetatorii au căutat și au adunat probe împotriva lui, scrie stirileprotv.ro.

E vorba de probe biologice, găsite în casa lui Gheorghe Dincă, chiar și declarații făcute de acesta, care a mărturisit că i-a permis acestui individ să o abuzeze sexual pe Luiza Melencu.

Potrivit procurorilor, în luna aprilie, în aceeași zi, Luiza ar fi fost agresată sexual atât de Dincă, cât și de complice.

Georgiana Hosu, procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism: „La explicațiile oferite de inculpatul Gheorghe Dincă în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reținut i-a solicitat acestuia să-i permită și lui întreținerea de astfel de relații cu Melencu Luiza. În camera unde dormea inculpatul Gheorghe Dincă, prin constangere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”.