• Publicat:
Știri

Magda Vasiliu, revoltată după moartea Cristinei Țopescu: Mi-e silă de unii oameni…

Magda Vasiliu, revoltată după moartea Cristinei Țopescu: Mi-e silă de unii oameni…
Jurnalista Magda Vasiliu s-a declarat dezgustată de anumite persoane, care s-au arătat afectate de trecerea în neființă a Cristinei Țopescu, deși nu o plăceau.

Magda a amintit de perioada în care a vorbit public despre boala copilului ei, când mulți oameni au căutat-o, dar asta a trecut repede și tot doar cu o mână de prieteni s-a descurcat.

Jurnalista a atras atenția asupra rețelelor sociale ne dau iluzia că suntem populari și importanți când, de fapt, suntem singuri.

„Când, după 4 luni de tăcere pe facebook (luni în care nimeni nu m a întrebat ce fac) am povestit despre boala lui Vlad, a urmat o perioadă în care zilnic primeam zeci de telefoane de la colegii din presă. Eram solicitată pentru intervenții în emisiuni, mi se cereau declarații etc etc. Apoi, când subiectul s a învechit, nu m a mai căutat nimeni, în afară de câteva persoane. Degetele de la ambele mâini mi ajung pentru a număra persoanele rămase alături. Dintre toți politicienii și personalitățile publice, singurul care mi a vorbit ca om, nu că oficial a fost prim ministrul de atunci, Mihai Tudose. Nu simpatizez cu niciun partid, nu vreau să fac osanale nimănui. Apoi, au fost alături de mine prietenele de o viață, câteva colege și, cam atât. Prieteniile virtuale ne dau senzația că suntem importanți pentru alții, că altora chiar le pasă de noi…Noi ne liniștim conștiința și avem senzația că facem ceva dacă avem o reacție la postările „prietenilor” virtuali și invers. În realitate suntem singuri. Fiecare cu viața lui. Iar excesul ăsta de socializare virtuală ne a transformat în niște solitari inadaptați, în niște automulțumiți blazați, fericiți că o poză retușată (sau nu) ne a adus nu știu câte like-uri. Cât despre dispariția prematură a Cristinei Țopescu nu pot spune decât ca o regret. Nu am fost atât de apropiate încât să mi permit să vorbesc despre ea în aceste momente. În plus, văd atâta ipocrizie, atâtea regrete exprimate peste tot de la persoane care în realitate știu că nu o plăceau, încât mi-e silă”, a scris Magda Vasiliu.

×
Inchide