Marcel Ciolacu anunță un program comun de campanie cu Eugen Teodorovici: „Am avut discuţii colegiale şi despre cum ne ajutăm colegii în această campanie de locale”

Marcel Ciolacu anunță un program comun de campanie cu Eugen Teodorovici: „Am avut discuţii colegiale şi despre cum ne ajutăm colegii în această campanie de locale”
Publicat: 15/09/2020, 19:36
Actualizat: 17/09/2020, 22:49

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a anunțat, marţi, realizarea unui program comun de campanie cu Eugen Teodorovici. De altfel, senatorul PSD Eugen Teodorovici a participat la şedinţa conducerii partidului care a avut loc marţi la sediul central.

„Ne-am făcut un program comun de campanie, eu cu colegul meu Eugen Teodorovici. El va pleca în acest weekend la Piatra Neamţ (…) şi va mai avea deplasări şi în Moldova. Am avut un proiect comun, Eugen a fost senator de Buzău, şi am pornit împreună cu Consiliul judeţean un proiect, celebrul pod de la Vadu Paşii, în cazul în care se mai întâmplă ceva cu podul de la Mărăcineni să fie o rută ocolitoare, astfel încât să nu se mai blocheze traficul către Moldova şi am hotărât să mergem împreună şi la Buzău la acest pod”, a anunţat șeful PSD, citat de Agerpres, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al partidului.

El a adăugat că a avut „discuţii colegiale de campanie şi despre cum ne ajutăm colegii în această campanie de locale” cu Eugen Teodorovici.

eugen teodorovici
Senatorul PSD Eugen Teodorovici (FOTO: Mediafax Foto)

Marcel Ciolacu: „Suntem adversari politici la locale și cu Pro România și cu ALDE și cu PPU-SL”. PSD merge singur la aceste alegeri parlamentare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, după ședința Consiliului Politic Naţional al partidului, că social-democrații  nu vor face alianțe preelectorale la  alegerile parlamentare din acest an.

„Am decis astăzi ca PSD să meargă singur la aceste alegeri parlamentare. Este o decizie clară. Vom discuta cu ceilalţi lideri politici despre alianţe postelectorale”, a anunţat Ciolacu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al partidului.

Ciolacu a precizat că după locale, vor fi negociate alianțe cu Pro România în consiliile locale și județene

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat săptămâna trecută, că susţine o alianţă electorală cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar contează cu cine va fi făcută.

Fostul premier a condiționat o posibilă alianță, referindu-se la eşecul moţiunii de cenzură: „dacă scăpaţi de trădători, dacă scăpaţi de vânzători, dacă scăpaţi de tot felul de aranjori, eu cred că putem să facem o stângă puternică”.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult