Mediafax Group alege platforma newsasset de la ATC ca backbone IT principal

Mediafax Group alege platforma newsasset de la ATC ca backbone IT principal
Publicat: 08/12/2016, 19:51

Newsasset este o soluție editorială multimedia, de gestiune a activelor digitale și publicare cross channel care satisface necesitățile de planificare generală, producție și flux de lucru multimedia, gestiune și arhivare a activelor digitale, precum și de publicare/distribuție cross channel ale oricărei organizații media contemporane. Are la bază conceptul de „Integrated Newsroom” („redacția integrată”) care oferă suport pentru „newsroom convergence” („convergenta redacțională”) și creare centralizată de conținut, cu capacități puternice de publishing multimedia și multi-channel și tehnologii print, web și mobile de ultimă oră.

„Am găsit în newsasset un instrument care poate susține pe deplin tot ceea ce facem, simplificându-ne în același timp procesul de producție și oferindu-ne noi posibilități. Mai mult, în ATC am găsit un partener cu care putem colabora, nu numai pentru a îndeplini cerințele prezente, ci și pentru a pune în practică și da viață viziunii noastre asupra a ceea ce va aduce viitorul,” a declarat Adrian Sârbu, fondatorul Mediafax Group.

La rândul său, Yannis Kliafas, director general al ATC, și-a exprimat încrederea în noul parteneriat și în pașii care pot urma: „Oferim industriei media globale încă din 2004 soluții și servicii stabile și flexibile. Ne bucurăm că Mediafax a ales să beneficieze de potențialul rentabil al platformei newsasset, și sperăm, totodată, că această colaborare ne va consolida poziția de furnizor de primă mărime de soluții de gestiunea conținutului.”

Despre Mediafax Group: Mediafax Group deține și publică unele dintre cele mai populare branduri media de pe piața românească, printre care Mediafax, cea mai mare agenție de presă din România, Ziarul Financiar, cel mai mare și mai puternic ziar de business din țară, Gandul.info, cel mai mare site de opinie și de știri local și ProSport, unul dintre liderii publicațiilor sportive din România.

Despre Athens Technology Center: ATC proiectează, dezvoltă și întreține de treizeci de ani sisteme software high-end pentru sectorul public și privat (B2B) la nivel global. Newsasset Suite este sistemul său proprietar editorial, de gestiune a activelor digitale și de distribuție multichannel pentru organizații din domeniul publishingului și agenții de presă. Această platformă, care utilizează tehnologia cloud, asigură realizarea proceselor de publicare și distribuire a știrilor în întregimea lor, optimizând în același timp fluxul de lucru din cadrul organizației. ATC este reprezentată în România de către Adamus Trading SRL. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Ștefan Paraschiv, director general.

Contact

Athens Technology Center SA (ATC)

10, Rizariou str 15233, Greece

NewsAsset Ltd., 4 Fitchcroft Str., London, WC2H 8DH United Kingdom

Email: [email protected]www.atc.gr

Romania: Adamus Trading SRL +40 213 149 140, +40 723 775 225

Email: [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase