MESAJ. Un spital din România a postat un mesaj anti-avort pe care ulterior l-a șters: „Dragă mamă, sunt în Rai acum”

MESAJ. Un spital din România a postat un mesaj anti-avort pe care ulterior l-a șters: „Dragă mamă, sunt în Rai acum”
MESAJ. Un spital din România a postat un mesaj anti-avort pe care ulterior l-a șters: „Dragă mamă, sunt în Rai acum”. FOTO:Pixabay.com
Publicat: 19/05/2020, 12:30
Actualizat: 06/04/2021, 23:20

Un mesaj anti-avort a fost publicat luni pe pagina de Facebook a Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași. Ulterior postarea cu titlul „Scrisoarea unei fetițe avortate”, a fost ștearsă.

Mesajul a fost scris în aceeași zi în care a avut loc online ”Marșul pentru Viață”, unul dintre evenimentele anuale ale mișcării anti-avort din România.

Mesaj anti-avort pe pagina unui spital de stat din Iași: „Dragă mamă, sunt în Rai acum”

„Dragă mamă,

Deși este întunecos locul în care mă aflam, mă simțeam foarte bine. Am văzut că aveam degețele și tălpi, eram drăgiță, chiar dacă nu eram nici pe departe pregătită să părăsesc acel loc. Mai tot timpul mi-l petreceam dormind”, este o parte din scrisoare.

Contactat de către Libertatea, Robert Dâncă, managerul maternității Cuza Vodă, a spus că nu știe nimic despre postare. A precizat că există un angajat care se ocupă de pagina de Facebook și că, de regulă, toate postările trebuie să fie aprobate și de către el. Aceasta nu ar fi trecut prin verificarea lui.