Gândul
  • Publicat:
Știri

Meteo | Cum va fi vremea sâmbătă, 15 februarie. Temperaturile maxime vor atinge 14 grade Celsius

Meteo | Cum va fi vremea sâmbătă, 15 februarie. Temperaturile maxime vor atinge 14 grade Celsius

Meteo | Vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei, sâmbătă. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade Celsius, anunță meteorologii.

Meteo | Cum va fi vremea sâmbătă, 15 februarie, în țară

Valorile termice diurne se vor situa peste cele normale la mijlocul lunii februarie în majoritatea zonelor.

Cerul va avea înnorări local persistente în est, sud-est și centru și cu caracter temporar în celelalte regiuni, dar numai pe arii restrânse vor fi precipitații slabe -mixte în zona de munte și ploi sau burniță în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la începutul intervalului în sud-est, cu viteze în general de 40…50 km/h, precum și la munte, unde la altitudini mari în Carpații Meridionali și de Curbură rafalele vor depăși 65…70 km/h. Temperaturile minime, apropiate de mediile caracteristice datei în vest și în nord-vest și peste norme în restul țării, se vor încadra între -6 și 4 grade. Pe alocuri se va semnala ceață, potrivit meteorologilor.

Meteo | Cum va fi vremea sâmbătă, 15 februarie, în București

Valorile termice se vor situa peste cele normale la mijlocul lunii februarie. Cerul va avea înnorări persistente în mare parte din interval și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă de 2-3 grade. Vor fi condiții de ceață.

Tags:
Inchide