Mihai Chirica i-a numit „agarici” pe cei care au susținut construirea Autostrăzii Unirii-A8! „Pe domnul Chirica par să-l irite în mod special acțiunile celor care militează pentru proiectele Moldovei”- VIDEO

Mihai Chirica i-a numit „agarici” pe cei care au susținut construirea Autostrăzii Unirii-A8! „Pe domnul Chirica par să-l irite în mod special acțiunile celor care militează pentru proiectele Moldovei”- VIDEO
Mihai Chirica i-a numit „agarici” pe cei care au susținut construirea Autostrăzii Unirii-A8! „Pe domnul Chirica par să-l irite în mod special acțiunile celor care militează pentru proiectele Moldovei” / Sursă FOTO: captură YouTube
Publicat: 26/01/2021, 09:24
Actualizat: 26/01/2021, 09:29

Unul dintre cei mai vocali susținători ai construirii Autostrăzii Unirii – A8, Cătălin Urtoi, a transmis într-o postare pe Facebook că primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, i-a jinit pe el și colegul său, Ionel Apostol, dar și pe oamenii care au manifestat în Piața Unirii, pe 24 ianuarie, pentru construirea Autostrăzii Unirii. 

Cu ocazia celebrării Zilei Unirii Principatelor Române, pe 24 ianuarie, în piața Unirii din Iași au venit mai susținători ai construirii Autostrăzii Unirii – A8 iar în timpul manifestației, una dintre persoanele prezente a aruncat cu iaurt în primarul orașului, Mihai Chirica.

Cătălin Urtoi: „S-au spus lucruri neadevărate în cadrul acestei emisiuni”

„În această seară, Primarul Iașului a avut o intervenție la o televiziune locală – TVLife. În cadrul acestei emisiuni, atât eu cât și colegul meu Ionel Apostol am fost jigniți fără ca moderatorul emisiunii să intervină. Au fost jigniți inclusiv oamenii din Piața Unirii care au decis să vină alături de noi pentru susținerea autostrăzii UNIRII-A8. Avem imagini care arată modul civilizat în care am manifestat, fără să jignim autoritățile. În timpul serviciului religios toți participanții au ascultat cu pioșenie «Tatăl Nostru» și s-au rugat pentru binele acestui popor. La depunerea coroanelor de flori din partea Armatei Române cei din Piață au strigat «La mulți ani» și au aplaudat. La depunerea coroanelor de flori din partea Senatului, Camerei Deputaților și Primăria Iași s-a strigat continuu «Vrem Autostradă» . S-au spus lucruri neadevărate în cadrul acestei emisiuni, fapt pentru care vom cere un drept la replică, sau ne vom adresa CNA-ului potrivit legii”, transmite Cătălin Urtoi pe Facebook.

Mihai Chirica, despre activiștii proautostradă: „Agaricii ăștia”

De asemenea, și istoricul Dorin Dobrincu a comentat printr-o postare pe Facebook intervenția lui Mihai Chirica din emisiunea menționată.

„Mihai Chirica, primarul Iașului, a fost prezent astăzi la o televiziune locală. Printre altele, și-a prezentat versiunea asupra celor petrecute ieri în Piața Unirii. Incidentul provocat de cetățeanul din Pitești, care i-a aruncat cu iaurt în față, pare să fi fost minor și pentru primar. Pe domnul Chirică par să-l irite în mod special acțiunile celor care militează pentru proiectele Moldovei, în mod explicit pentru autostrada A8. Mai ales că i s-au și arătat în dese rânduri lipsa de interes pentru acest proiect, jocul la două capete ș.a.m.d. Așa că primarul s-a referit la activiștii proautostradă ca la «agaricii ăștia». Apucături și vocabular de primar, desigur. Și asta în «capitala istorică a României», în «capitala culturală», în «orașul regal», voievodal, clanic, cu fierătanii și lapte acru”, a scris istoricul pe rețeaua de socializare.

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Gina Pistol, OUT de la Antena 1?! Șefii i-au pus pe EI să-i prezinte emisiunea...
FOTO. Diana a căzut victimă hackerilor: i-au furat filmulețe explicite din telefon! Imagini intime i-au...
Dereglările hormonale se văd pe față. Hormonul care e „capul răutăților” și ne fură buna...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Secretar general NATO: Rusia trebuie să îşi retragă forţele din Moldova, Georgia şi Ucraina unde...
Cel mai important sfat dacă ai mașină DIESEL și pleci la drum iarna
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Prima țară din UE care elimină toate restricțiile împotriva COVID-19
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
SURSE. Luminița Vlădescu, propunerea PENIBILĂ a PSD pentru secretar de stat la Mediu
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Vestea ȘOC a momentului în România: S-a sinucis... Un sfârșit dramatic
Noua Ordine Mondială! Schimbare totală pe scena politică a lumii. Nimic nu va mai fi...
Intră în vigoare de la 1 februarie! Doar cu certificatul verde au voie. S-a luat...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România