Mii de turiști și constănțeni au asistat la parada „Mamaia Style”. Unii au avut însă un mare regret: ”El era farmecul acestor spectacole”

Mii de turiști și constănțeni au asistat la parada Mamaia Style. Unii au avut însă un mare regret: ''El era farmecul acestor spectacole''
Publicat: 19/07/2015, 08:24

Asociația Litoral-Delta Dunării a organizat sâmbătă, prima paradă „Mamaia Style” din acest an, din cele trei care sunt programate să aibă loc în sezonul estival 2015, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din parcarea aflată lângă Telegondolă au plecat, în jurul orei 20.00, pe faleza din Mamaia un autobuz etajat, în care erau prietenii de pe Facebook ai Asociației Litoral-Delta Dunării, motocicliști și mașini de epocă, iar în paralel cu acestea au pornit și patru cai și două trăsuri, punctul de întâlnire fiind Piațeta Cazino.

Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, însoțită de mai multe tinere în costume de carnaval, a urcat în autobuzul etajat. Pe drum, persoanele aflate pe faleză au fotografiat parada, punctul de atracție fiind reprezentat de autoturismele de epoca, printre care s-au aflat Lincoln, Pontiac, Mercedes, Alfa Romeo, Mercedes și Dacia 1300, unii turiști oprind chiar unele mașini pentru a face poze cu acestea.

În Piațeta Cazino a început apoi un spectacol ecvestru susținut de cai de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Cu această ocazie cei prezenți în zonă au putut admira cabalinele, care au mers când la trap, când la galop și au putut învăța câteva ceva despre aceste rase, pe timpul desfășurării spectacolului un expert în domeniu prezentând informații despre caii prezenți la show.

Seara s-a încheiat cu un spectacol latino în care turiștii și constănțenii au putut admira dansuri executate de profesioniști.

Un alt moment important pentru cei aflați în centrul stațiunii l-a reprezentant apariția în Piațeta Cazino a carului alegoric al unui club din Mamaia, care a atras toată atenția, iar aparatele foto și telefoanele le-au imortalizat pe dansatoarele de pe car.

Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, la finalul manifestării, că parada a fost bine primită și că turiștii s-au obișnuit ca în Mamaia să aibă parte de diferite evenimente.

„Am urcat în mod special în prima mașină care a deschis de fapt parada, în autobuzul cu prietenii de pe Facebook, acolo au fost și personajele noastre de carnaval care au avut însemnele Mamaia Style. Am fost foarte bine primiți, asta ne dovedește că aceste parade erau un element așteptat, oamenii sunt obișnuiți ca în Mamaia să aibă loc evenimente și ei să facă parte din aceste evenimente. Paradele sunt un element foarte gustat, avem alături de noi și un car alegoric pentru că oamenii sunt obișnuiți cu un anumit stil la Mamaia. Încercăm să aducem elemente care să încânte toate gusturile, toate preferințele, toate vârstele, de aceea și show-ul ecvestru, dar și un car alegoric”, a afirmat Corina Martin.

Nu toți oamenii aflați în Piațeta Cazino au apreciat spectacolul oferit, unii dintre ei spunând că fostul primar al Constanței Radu Mazăre era farmecul acestor spectacole, el fiind timp de trei ani consecutiv organizatorul și vedeta principală a carnavalului din Mamaia.

Corina Martin susține că se aștepta la aceste reacții, dar că cel mai important este ca în Mamaia să aibă loc diferite evenimente în această vară.

„Ne așteptam ca fiind primul eveniment care deschide seria acestei veri să se poată face încă o comparație între ceeea ce era și ce așteptau oamenii să fie ca în anii trecuți și ceea ce se întâmplă acum. După cum știm și în anii trecuți existau și voci care nu au agreat acest tip de eveniment. În continuare, oamenii se vor împărți ca preferințe și gusturi. Cred că cel mai important este ca în Mamaia să se întâmple evenimente, gusturile oamenilor se mai și educă în timp, se mai și modifică, în fiecare an trebuie să vii cu noutăți, nu mai poți veni cu ce a fost, dar trebuie să recunoaștem că nu-l mai avem pe Radu Mazăre, asta nu poate fi schimbat în acest moment, dar trebuie să continuăm să oferim evenimente și asta vom face”, a explicat Corina Martin.

Ea a spus că printre evenimentele care vor avea loc în această vară în Mamaia se numără spectacole de modă, de muzică, evenimente sportive, Festivalul Antic Tomis.

„Peste două săptămâni, încep evenimentele Fashion cu care turiștii sunt deja familiarizați, apoi Mamaia Strong Man, o competiție între cei mai puternici bărbați din România și Republica Moldova, Mamaia Music Awards, pe 7 august, când vom premia cele mai mari vedete ale muzicii din România, la Mamaia. Acestea vor porni o campanie de selfie în Mamaia, își vor îndemna fanii să își facă și ei fotografii în stațiune cu mesajul: „Eu sunt aici și tu ar trebui să fii aici” , apoi The Colour Run, Superkombat Mamaia, o săptămână de evenimente cu Ziua Marinei, Festivalul Antic Tomis, Mamaia Laser Kids și multe evenimente de muzică și modă”, a mai spus președintele Asociației Litoral- Delta Dunării.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Veste mare în showbiz! Este ÎNSĂRCINATĂ pentru prima dată. Vestea i-a uimit pe toți, deși...
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
S-a aflat cauza morții lui Bogdan, asistentul veterinar găsit fără suflare în propria mașină. Ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Jigniri aspre între Nicolae Guță și fosta soție. Narcisa îl acuză că nu se mai...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Albinele au abilități impresionante! Ce au descoperit cercetătorii?