Mugur Mihăescu, replică pentru Klaus Iohannis, după închiderea HoReCa. “Domnule președinte, îmi dă cu minus. Gândiți-vă de două ori dacă…” Actorul anticipează o surpriză la alegerile parlamentare

Mugur Mihăescu, replică pentru Klaus Iohannis, după închiderea HoReCa. “Domnule președinte, îmi dă cu minus. Gândiți-vă de două ori dacă...” Actorul anticipează o surpriză la alegerile parlamentare
Mugur Mihăescu, replică pentru Klaus Iohannis, după închiderea HoReCa. “Domnule președinte, îmi dă cu minus. Gândiți-vă de două ori dacă...” Actorul anticipează o surpriză la alegerile parlamentare
Publicat: 20/10/2020, 11:00
Actualizat: 20/10/2020, 11:01

Mugur Mihăescu este revoltat de faptul că președintele Klaus Iohannis insistă ca alegerile parlamentare să fie organizate pe 6 decembrie, în condițiile în care numărul de cazuri de coronavirus a crescut alarmant în ultimele două săptămâni.

Actorul susține că HoReCa a fost închisă tocmai pentru ca alegerile parlamentare să poată avea loc, fiind ferm convins că localurile vor fi redeschise cu puțin timp înainte de 6 decembrie. Totodată, Mugur Mihăescu este ferm convins că după câștigarea alegerilor vor exista, din nou, petreceri.

Bună seara, domnule preşedinte Iohannis. Am ascultat cu mare interes declaraţia dumneavoastră de la Cotroceni, din seara aceasta şi, ca orice cetăţean responsabil, sunt de acord. Trebuie să închidem HoReCa, teatre, şcoli, sport, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri. Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri. Vom avea alegeri. Ca de obicei, cum am avut şi la precedentele alegeri, vom avea chefuri spontane ale susţinătorilor, pe care nu putem să îi împiedicăm să sărbătorească victoria, nu-i aşa? Se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi, cum s-a întâmplat şi la alegerile trecute. După care ne vom infecta iar şi vom închide, din nou, HoReCa, teatre, şcoli. Şi sportul”, a declarat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu, replică pentru Klaus Iohannis: “S-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune”

Proprietarul unor localuri în Centrul Vechi al Capitalei, Mugur Mihăescu îi atrage atenția lui Klaus Iohannis că milioane de oameni își vor pierde locurile de muncă, motiv pentru care s-ar putea să-și schimbe opțiunea la alegeri.

Păi, domnule preşedinte, îmi dă cu minus. Adică, sunt vreo câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice. Care nu vor mai avea locuri de muncă până atunci. Care nu vor mai avea bani. Vor avea copiii făcuţi ‘ţăndări’ de la şcolile online fără internet. Şi s-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune. Aşa că, sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de două ori dacă le organizaţi acum sau nu. Dar, oricum, dacă le organizăm, ştim ce facem: înainte de Revelion închidem Horeca, şcoli, teatre şi sport. Vă doresc multă sănătate. Multă baftă la alegeri!„, îşi încheie actorul postarea video.