Nicușor Dan: O aștept în instanță pe Firea! Să spună public acuzațiile pe care mi le aduce

Nicușor Dan: O aștept în instanță pe Firea! Să spună public acuzațiile pe care mi le aduce
Publicat: 11/05/2019, 16:05

„O aștept în instanță pe Gabriela Firea! O aștept pe Gabriela Firea la o dezbatere față în față în care să dăm socoteală ce am făcut fiecare pentru București din iunie 2016 până în prezent. În 2016 bucureștenii, prin voturile lor, ne-au clasat pe primele două poziții în opțiunea lor pentru primăria capitalei. O aștept pe Gabriela Firea să spună public acuzațiile pe care mi le aduce, pentru ca bucureștenii să vadă cine are dreptate. Îi aduc aminte că nu a răspuns la ultimul schimb de comunicate, legat de spațiile V3b și cluburile Fratelli, Bamboo, Le Gaga”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Totodată, deputatul a mai precizat că Primăria București a pierdut toate litigiile, între care a amintit că tribunalul a suspendat autorizația emisă de Firea pentru complexul de blocuri și birouri din Calea Floreasca sau anularea hotărârii de înființare a companiilor municipale.

„Îi reamintesc de cele 14 procese pierdute în care aparatul ei de specialitate a apărat actele ilegale ale primarului Oprescu: PUD pentru complex imobiliar pe spațiul verde în Kiseleff 45, autorizație de desființare pentru imobilele din Christian Tell (trei acțiuni), autorizație de construire str. Dionisie Lupu, autorizație de desființare și construire Școala 80 – sediul Primăriei Sector 3, utilitatea publică a proiectului Berzei – Buzești, autorizații de desființare pentru Hotel Marna și Casa Rădulescu, autorizație de desființare pentru Casa Eminescu, autorizație de construire str. Berzei, autorizație de desființare pentru 3 imoble pe str. Berzei”, mai spune Nicușor Dan.

Precizările vin după ce Gabriela Firea a anunțat, sâmbătă, că a depus la instanță două cereri de chemare în judecată împotriva consilierului Roxana Wring și a lui Nicușor Dan deoarece aceștia ar fi lansat pe Facebook afirmații false despre ea, dar și despre Primărie, daunele cerute fiind de 100.000 euro și scuze transmise prin presă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase