Noi detalii în cazul femeii din Neamț sechestrată de un bărbat de 62 de ani. Acuzatul: I-am lăsat mâncare, ţigări, băutură

Noi detalii în cazul femeii din Neamț sechestrată de un bărbat de 62 de ani. Acuzatul: I-am lăsat mâncare, ţigări, băutură
Publicat: 22/06/2022, 19:52
Actualizat: 22/06/2022, 19:56

Ies la iveală noi detalii în cazul femeii din Neamț care a sunat la 112 spunând că ar fi fost răpită și sechestrată de un bărbat de 62 de ani. Bărbatul se apără de acuzațiile aduse de femeie si spune că, de fapt, ea l-ar fi însoțit de bunăvoie, ca să bea împreună.

Femeia de 41 ani din Piatra Neamț susține că ar fi fost răpită de pe stradă de bărbat, pe care il cunoștea din anturajul fostului ei iubit. Acesta ar fi băgat-o cu forța într-o mașină și a dus-o într-o bază sportivă abandonată, apoi a încuiat-o într-un vestiar.

M-a luat de mână şi a spus că, dacă nu tac, îmi face rău la neamuri. M-a închis înăuntru. A pus lacătul pe uşă şi lanţul pe poartă. Mi-a fost teamă tare. El era prieten cu concubinul meu”, a afirmat femeia.

Bărbatul spune însă că femeia ar fi mers cu el de bunăvoie, ca să bea ceva împreună. Bărbatul recunoaște că a incuiat-o în vestiar, apoi s-a dus să mai cumpere o sticlă de alcool, dar spune că a făcut asta pentru ca femeia să nu îi umble prin lucruri și să îi fure ceva.

“De bunăvoie şi nesilită de mine, doar n-a fost pentru prima dată aici. A mai fost. (Reporter: De ce aţi încuiat-o?) Aici sunt toate actele de boli şi să nu mă fure.(……) I-am lăsat mâncare, ţigări, băutură şi pe urmă m-am dus de vale la cârciumă să mai cumpăr”, a spus Ioan Ciobanu, potrivit stirileprotv.ro.

Bărbatul este acum cercetat în libertate de către polițiști.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ.

Știre inițială

O femeie din Neamț a fost răpită și sechestrată de un bărbat de 62 de ani. Ea a sunat la 112 și le-a cerut ajutorul operatorilor: „Sunt închisă într-o baracă! Am fost urcată cu forța într-o mașină!”.

O femeie de 41 de ani a sunat la numărul de urgență 112, cerând ajutorul polițiștilor. „Ajutor!! Sunt închisă într-o baracă! Am fost urcată cu forța într-o mașină!”, le-a spus ea.

„Liniștiți-vă, vă promitem că în cel mai scurt timp vă vom salva!”, i-au răspuns oamenii legii.

„Și așa a fost. Fiecare secundă ne-a dus mai aproape de locație, o bază sportivă nefuncțională, unde într-un vestiar, se afla femeia care a apelat polițiștii”, menționează sursa citată.

După aproximativ o oră, aceasta se afla în siguranță.