Nu. Te. Mai. Chinui. Apelează la serviciul de mutări mobilă

Nu. Te. Mai. Chinui. Apelează la serviciul de mutări mobilă
Nu. Te. Mai. Chinui. Apelează la serviciul de mutări mobilă
Publicat: 17/09/2020, 11:56

Din lipsă de resurse sau idei, oamenii se chinuie cu multe lucruri și ajung să se bucure ca niște copii atunci când scapă de chin. Tu procedează altfel în ziua mutării și apelează la o firmă pentru o mutare de mobilă făcută profesionist.

Să-ți muți mobila singur costă poate chiar mai mult

Unii oameni sunt convinși că viața e un chin fiindcă trec prin situații istovitoare de multe ori, neconfortabile și nu găsesc soluții mai prietenoase pentru anumite proiecte, pentru anumite probleme și provocări. Pe lângă atâtea lucruri negative, de ce să mai fie considerată și mutarea la fel?

Ce vină are mobila că există, că este grea, că are suprafețe sensibile sau că umple prea mult casa? Și ce vină are proprietarul sau proprietara că nu are o constituție solidă, un fizic mai forțos, că nu are mijloace de transport adecvate sau că are prea puțin din timpul necesar mutării în siguranță a mobilei în contextul relocării, al renovării sau în alt context?

O astfel de vină este doar una inventată. Problema este strict una logistică și legată de resurse. Sunt doar lucruri dificile, nefiind vorba de chestiuni de viață și de moarte. Trebuie ca apelul la o firmă specializată în mutari mobila să fie privit ca o investiție, și încă una chiar foarte profitabilă!

Economia de durere de spate, economia de zgârieturi ale mobilei și pereților, economia de timp – toate împreună valorează chiar mai mult decât taxa percepută de o asemenea firmă pentru serviciile prestate zi de zi, ca o rutină.

Mulți bucureșteni se servesc deja de o firmă de mutări

Dacă te afli în București, compania SprintMove are un preț mai mult decât bun pentru ceea ce oferă: specialistul logistic construiește necesarul pentru ca procesul de mutare mobila să fie un succes în urma consultării cu tine la fața locului, apoi alocă resursele umane, materialele de protecție necesare și autospeciala potrivită de transport. Totul merge șnur, repede, fără absolut niciun eveniment neplăcut – cu tot cu regulile de distanțare și protecție sanitară.

Ce este și mai interesant este că abordarea e specifică mutărilor de mobilă – desigur, dacă lucrările acestea de mutări sunt efectuate în mod profesionist. Unii lucrători din echipă consideră asta rutină dar – atenție – fără să se simtă rutinați. Fiindcă mobila este mereu alta, provocările mereu altele, clienții mereu alții – sau poate că nu, fiindcă există și clienți fideli – este vorba de acele firme care își mută sediul, apoi poate și cei din firmă ce în calitate strictă de persoane fizice, de proprietari de casă, apelează la aceeași firmă de mutări pentru proiectele lor personale.

SprintMove este sigur firma care garantează comoditatea după care tânjești când îți privești mobila, când o contemplezi știind că trebuie să dispară de acolo de unde e și să apară altundeva. Mobila va fi pusă în noua locație pe poziție, va fi dezambalată, chiar montată ori remontată – practic, orice este necesar pentru ca beneficiarul, adică cel care se mută, să nu mai considere asta un chin. Și să se bucure de viață, să aibă parte de un nou început mai bun.

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, în costum de baie! Cum arată trupul Cristinei Dorobanțu
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Cum va funcţiona limitarea la 9 luni a valabilităţii certificatelor verzi. Explicaţiile lui Rafila
Cea mai ieftină TESLA care poate fi cumpărată AZI, în România. Modelul american arată FABULOS
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
CDC: Imunitatea naturală, mai puternică împotriva COVID decât vaccinurile
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Au BUBUIT CAZURILE de COVID la CONSTANȚA: INCIDENȚA a DEPĂȘIT PRAGUL de 10 la mie
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
E vorba despre Alexandru Arșinel! Tragedia zilei. Marele actor a recunoscut: Am niște sechele
România se zguduie din temelii! Cîțu nu mai dă nicio șansă românilor. E crunt ce...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...