• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Nu-ți spune nimeni aceste lucruri! Ce se întâmplă cu cardul ING dacă nu mai încasezi salariul pe el

Nu-ți spune nimeni aceste lucruri! Ce se întâmplă cu cardul ING dacă nu mai încasezi salariul pe el
Explozie cu bombă în sediul ING Bank

Clienții ING care aleg să nu încaseze salariul pe cardul ING Card Complet plătesc un comision de administrare cont curent de 7 lei / lună și un comision fix de 5 lei /tranzacție la transferurile interbancare în lei sau euro, retragerile în lei sau euro de la ATM-urile ING și ale altor bănci din România sau de peste hotare.

Au însă costuri zero pentru: încasări de la orice bancă, depuneri și consultarea soldului la bancomatele ING, emitere și administrare card Visa Electron Internațional Contactless și ING Pay, serviciul de internet banking, ING Home Bank, cu user și parolă, plăți cu cardul pe interne și la comercianți în România sau străinătate, transferuri către alte conturi ING Bank, în lei sau valută.

Taxe_comisioane incepand cu 14.09.2019

Oferte pentru clienții care au salariul la ING

  • Plăteşti mai simplu şi rapid, direct cu telefonul, la orice POS. Prin ING Pay (Android) sau Apple Pay (iOS).**
  • 0 când retragi de la bancomatul oricărei bănci*
  • 0 la încasări și plăti în lei prin internet banking*
  • 100% online, fără niciun drum la bancă
  • Descarci aplicația ING Home’Bank pe telefon.
  • Deschizi contul din aplicație, un card de debit de la altă bancă din țară, peste 18 ani și rezidența fiscală în România.
  • Primești cardul prin curier în maximum 7 zile lucrătoare. Pe loc, direct în sucursală

Ofertele sunt valabile prin contul ING Card Complet, pentru venituri recurente incasate cel putin 3 luni neintrerupte (salariu sau alte tipuri de încasări lunare de minimum 700 lei) și cel puțin o plată pe lună (plata cu cardul în magazin sau online, plata unei facturi sau un transfer in lei din internet banking către alte conturi decât cele proprii).

ING Bank nu percepe comision la retragerile de la ATM-urile locale și internaționale.

Consultă Lista de taxe și comisioane.Excepție fac comisioanele de acces la bancomat practicate de unele bănci din străinătate.

ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele care apar pe ecranul bancomatului. Dacă observi menționate alte comisioane, în afara celui de retragere, te sfătuim să mergi la bancomatul altei bănci.

Plata cu telefonul poate fi făcuta atât prin serviciul ING Pay, folosind telefoanele sau tabletele cu sistem de operare Android începând cu Android 4.4, cu funcționalitate NFC, cât și prin Apple Pay folosind dispozitivele iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad, iPad mini și Mac cu Face ID sau identificare cu amprentă (cu excepția iPhone 5S) și Apple Watch prima generație, seria 1, 2 sau mai noi.

 

 

 

 

 

Inchide