O femeie din Congo a accidentat 3 mașini ale familiei Soranei Cîrstea și a făcut scandal la spital

O femeie din Congo a accidentat 3 mașini ale familiei Soranei Cîrstea și a făcut scandal la spital
Publicat: 28/10/2012, 14:26
Actualizat: 27/03/2019, 18:18

O femeie din Congo care are și cetățenie română și care s-ar fi urcat băută la volan a avariat, duminică, trei mașini parcate care aparțin familiei jucătoarei de tenis Sorana Cîrstea și a făcut scandal la Spitalul Județean din Târgoviște, refuzând să i se recolteze probe biologice.

Accidentul a avut loc duminică dimineață, pe strada Eroilor din Târgoviște, unde autoturismul condus de femeia din Congo, în vârstă de 36 de ani, a lovit trei autoutilitare care erau parcate una în spatele celeilalte, în fața firmei aparținând părinților jucătoarei Sorana Cârstea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma accidentului, atât autoturismul de teren al femeii, cât și cele trei autoutilitare lovite au fost avariate.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști care au încercat fără succes să o convingă pe femeie să sufle în aparatul etilotest. Ulterior, ea a fost dusă de polițiști la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă aceasta a refuzat din nou.

Mai mult, ea a făcut scandal pe holurile spitalului, dar și în cabinetul medical unde a fost dusă, plângând, trântindu-se și târându-se pe jos, încercând astfel să scape de analize. De asemenea, femeia a devenit violentă, amenințându-i pe polițiști, jurnaliști și medici și filmându-i cu un telefon mobil. La un moment dat, femeia a smuls din mâna unui polițist procesul-verbal încheiat în urma accidentului, l-a mototolit și a încercat să îl înghită, fiind oprită de un agent de la Poliția Rutieră.

„Lucrez si eu unde filmezi tu! Sunteti proști, voi românii. Nu vreau să suflu, nu fac testul, nu am făcut accident. Nu am nimic de ascuns și nu-mi pasă, nu suflu! Am semnat undeva?”, le-a spus ea celor care încercau să o convingă să fie testată pentru a se stabili dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

În condițiile în care nu a fost convinsă să îi fie recolate probe de sânge, femeia a fost dusă la Poliția Târgoviște, unde a continuat să facă scandal, ea aflându-se acolo și la ora transmiterii acestei știri.

„S-a stabilit că femeia de 36 de ani, care conducea un autoturism pe strada Eroilor din Târgoviște, a lovit trei autoutilitare oprite pe marginea drumului. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice. Șoferiței i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița, agent Raluca Trandafir.

La rândul său, Liliana Cîrstea, mama jucătoarei Sorana Cîrstea, spune că femeia care a provocat accidentul era băută, iar avariile provocate autoutiliarelor de marfă ale firmei sale sunt semnificative.

„În vară un camion al armatei ne-a distrus complet gardul casei din Târgoviște, în urma exploziei unui cauciuc. Acum ne-am ales cu trei autoutilitare de transport avariate serios din cauza acestei șoferițe. În ultima perioadă numai astfel de evenimente am avut și nimeni nu plătește. Cam așa este. Avem trei mașini avariate. Singura problemă este că doamna era băută, iar dacă este băută asigurările nu plătesc. Asta e, vedem ce va mai fi. Una dintre mașini va fi scoasă din uz, una este mai puțin avariată, iar cea de-a treia nu are mare lucru”, a declarat Liliana Cîrstea, mama sportivei.

Primele cercetări ale polițiștilor dâmbovițeni arată că femeia din Congo care a provocat accidentul este stabilită în comuna dâmbovițeană Runcu.

În 1 august, un camion al unei unități militare a intrat în gardul casei tenismenei Sorana Cîrstea, după ce, în urma exploziei unui pneu, mașina armatei a ieșit de pe carosabil, pe DN 72 Ploiești – Târgoviște. În urma accidentului, șapte militari au fost răniți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă