O mașină de Poliție s-a răsturnat în timpul descinderilor la hoții de carburant. FOTO

O mașină de Poliție s-a răsturnat în timpul descinderilor la hoții de carburant. FOTO
Publicat: 17/02/2013, 17:06
Actualizat: 27/03/2019, 21:29

Autoturismul care s-a răsturnat în comuna dâmbovițeană Dărmănești în timpul perchezițiilor din Capitală și șapte județe și în care se aflau trei polițiști și un suspect a fost dus la sediul Poliției Județene Dâmbovița, urmând să fie expertizat tehnic, pentru a se stabili cauza exactă a accidentului.

Autoturismul, o Dacia Logan, neinscripționat, de culoare albă care aparține Poliției Române, a fost avariat pe partea stângă, având parbrizul crăpat.

Mașina a fost adusă la sediul Poliției Județene Dâmbovița pentru a se stabili dacă accidentul a fost provocat de explozia unui pneu sau de neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

Cele patru persoane care se aflau în autoturism, trei polițiști și un suspect, au primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, fiind în stare stabilă.

Cei trei polițiști au solicitat medicilor să fie transferați la o unitate medicală din Capitală, unde își au domiciliul.

„La spitalul nostru au fost aduse patru victime dintr-un accident rutier. Șoferul este un bărbat de 41 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral, contuzie toracică, contuzie de umăr bilateral. Celelalte trei victime sunt toți bărbați. Este vorba de un bărbat de 46 de ani cu un traumatism cranio-cerebral minor și o contuzie toracică, un alt bărbat de 46 de ani cu fractură de humerus drept și un bărbat de 43 de ani cu o fractură de humerus stâng. Trei dintre răniți au domiciliul în București și solicită transferul la o unitate medicală de acolo. Toți patru sunt stabili și în afara oricărui pericol”, a declarat Violeta Tănase, medic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești.

La un moment dat, în timpul perchezițiilor care au vizat persoane suspectate de furturi de produse petroliere, o mașină a Poliției s-a răsturnat în localitatea dâmbovițeană Dărmănești, iar trei agenți și suspectul care se aflau în autovehicul au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Raluca Seucan, declara că autoturismul s-a răsturnat din cauza exploziei unui cauciuc.

„A fost o explozie a unui cauciuc. Mașina se îndrepta spre Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, spunea Raluca Seucan.

Perchezițiile au fost făcute la 233 de adrese din București și județele Dâmbovița, Prahova, Ilfov, Buzău, Constanța, Giurgiu și Ialomița, fiind verificate și șase societăți comerciale, preciza Poliția Română într-un comuniat de presă.

În urma descinderilor, până la ora 12.00 au fost depistate și duse la audieri 222 de persoane din cele 241 pe numele cărora au fost emise mandate de aducere în dosarul în care se fac cercetări privind furturi de produse petroliere din rafinării și aeroporturile „Henri Coandă” și „Aurel Vlaicu”, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1,1 milioane de lei.

Polițiștii au ridicat de la locuințele percheziționate aproape 65.000 de litri de combustibil, 632.900 de lei, 132.125 de euro, 25.900 de dolari americani, 3.600 de coroane suedeze, 19 autoturisme, mai multe documente și înscrisuri, precum și recipiente pentru depozitarea combustibilului.

De asemenea, echipele de control au confiscat patru pompe, 44 de telefoane și laptopuri, 65 de cartușe de vânătoare, două arme de vânătoare depozitate contrar dispozițiilor legale și 195 de cartușe de țigări netimbrate, a precizat Poliția Română.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Raluca Seucan, a declarat că persoanele ridicate în urma perchezițiilor sunt audiate la Parchetul Tribunalului Dâmbovița și la Poliția Județeană Dâmbovița.

Surse judiciare susțin că în rețeaua de suspecți ar fi implicați și cinci polițiști, unii dintre ei de la Postul de Poliție Cornești (Dâmbovița), un pompier și un jandarm.

La acțiune au participat peste 1.000 de polițiști din cadrul IGPR, Poliția Capitalei și IPJ Argeș, Ialomița, Giurgiu, Ilfov, Constanța, Buzău și Dâmbovița, care au folosit peste 600 de autospeciale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Decizia aşteptată de toată România. Se va întâmpla în 2024. Ciolacu: Vă asigur
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii de știință au descoperit efectul ciudat al sarcinii asupra vârstei biologice