O vânzătoare, înjunghiată mortal pe Calea Victoriei. Polițiștii au arma crimei

O vânzătoare, înjunghiată mortal pe Calea Victoriei. Polițiștii au arma crimei
Publicat: 28/04/2016, 16:49
Actualizat: 28/04/2016, 20:19

UPDATE: Femeia ucisă, joi, într-un magazin ce aparține fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a fost înjunghiată cu un cuțit, arma crimei fiind abandonată la fața locului, a declarat procurorul care instrumentează dosarul de omor.
Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul București a declarat la finalul cercetărilor la fața locului că femeia găsită decedată a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit, arma fiind găsită de criminaliști în magazinul unde a avut loc crima.

„Da, există o armă găsită, este vorba despre un cuțit. După audieri care vor avea loc la sediul Poliției Capitalei va fi stabilit și mobilul. Au fost audiați mai mulți martori în cauză. Au fost luate imagini de pe camerele de supraveghere, le vom analiza în cadrul anchetei. „ a spus Codruț Popoiu, procurorul care instrumentează dosarul de omor calificat.

Anchetatorul nu a vrut să precizeze cu exactitate dacă pentru prinderea principalului suspect, fostul iubit al femeii, a fost dispusă supraveghere tehnică.

„Eram în timpul cercetării, era suspectul în zonă , a fost luat de poliție, urmează să-l audiem” , a mai declarat procurorul.

Fostul partener de viață al femeii, Tiberiu Radu, a fost dus pentru audieri la sediul Poliției Capitalei, el fiind prins ca principal suspect, la aproape trei ore de la crimă.

Polițiștii l-au prins pe bărbatul care era principalul suspect în cazul femeii înjunghiate, joi, și care lucra ca vânzătoare într-un magazin ce aparține fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, acesta fiind în apropiere de locul crimei.

Principalul suspect în cazul femeii înjunghiate a fost prins, joi, la scurt timp după incident, în apropiere de locul crimei.

Polițiștii care făceau cercetarea la fața locului, l-au surprins pe bărbat și au pornit în fugă după el. L-au prins în câteva minute, acesta fiind luat de polițiștii de la Sectorul 1 și dus la sediul Poliției Capitalei pentru audieri.

La fața locului au venit mai multe persoane, cunoscuți și rude ale victimei, tatăl acesteia leșinând, fiind preluat de o ambulanță și transportat la un spital pentru îngrijiri medicale.

Femeie lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală, ce aparține Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, aceasta fiind înjunghiată, joi dimineață, chiar în timp ce se afla la serviciu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul polițiștilor.

Potrivit surselor citate, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la fața locului fiind trimise echipaje de la Secția 1 și o ambulanță SMURD. La fața locului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu șapte plăgi înjunghiate, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Femeia a fost declarată decedată după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Principalul suspect al polițiștilor a fost fostul iubitul femeii.

O prietena de Alinei Petre, se afla în toaleta magazinului în momentul în care bărbatul a intrat și a înjunghiat-o. Aceasta a povestit anchetatorilor că a auzit-o pe tânără urlând „salvează-mă că mă omoară” și că de frică nu a ieșit din baie.

Un alt martor, paznicul blocului în care se afla magazinul a povestit că a văzut un bărbat cu o geacă roșie de dimineață, înainte ca magazinul să se deschidă , și că tot pe același bărbat l-a văzut plecând la puțin timp după incident.

Bărbatul era foarte gelos, a povestit chiat proprietara magazinului, Alina Petre.

„A făcut mai multe plângeri pentru hărțuire și amenințare, de când s-au despărțiti o căuta, de două ori a venit la magazin în stare de ebrietate dar nu a făcut scandal, îi dădea mesaje în care îi spunea „Dacă nu o să fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru că o să te omor”, a declarat Alina Petre pentru MEDIAFAX.

O apropiată a femeii a declarat și ea pentru MEDIAFAX că cei doi erau împreună de anul trecut, iar bărbatul era foarte gelos. Potrivit acesteia, a amenințat-o în repetate rânduri că o omoară și pe ea și pe băiatul ei în vârstă de șapte ani, și o urmărea frecvent stând prin fața magazinului la diferite ore ale zile purtând o șapcă pe cap.

Două persoane au fost duse la poliție pentru audieri, prietena Alinei Petre și paznicul blocului, au declarat surse apropiate anchetei. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București fiind deschis un dosar pentru omor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine