Omul de afaceri Ion Țiriac și o bancă au donat câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare

Redactor:
Ovidiu Bărbulescu
Omul de afaceri Ion Țiriac și o bancă au donat câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare
Gest incredibil făcut de Ion Țiriac pentru toți românii după accidentul aviatic din Munții Apuseni. Nimeni nu a mai făcut așa ceva!

Omul de afaceri Ion Țiriac și o bancă au donat Inspectoratului General de Aviație câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare în situații de urgență, conform informațiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarnă organizat la Guvern.

„Astăzi, cineva a hotărât să facă un gest onorabil și să doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviație. Domnul ministru Arafat, împreună cu Inspectoratul General de Aviație, după ce întocmiți documentele, vă rog să faceți public acest lucru, pentru că acest gest va salva în viitor foarte multe vieți”, i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat, în cadrul comandamentului.

Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnaliști că este vorba, de fapt, de două avioane turbojet care au fost donate statului de către o persoană fizică și, respectiv, o bancă, fără nicio legătură între acestea.

La insistențele presei, Dragnea a confirmat că persoana care a donat unul dintre cele două avioane este omul de afaceri Ion Țiriac, adăugând că este vorba de un gest deosebit.

 

Inchide