Părinții bărbatului din Brașov, căzut de la etajul 10, cu fetița în brațe: Erau fericiți

Părinții bărbatului din Brașov, căzut de la etajul 10, cu fetița în brațe: Erau fericiți
Publicat: 30/01/2020, 17:57

Tatăl bărbatului din Brașov, care a căzut de la etajul 10, cu fetița de trei luni în brațe, ambii murind, spune că fiul său era fericit cu soția și cu cei doi copii.

„Nu știm nimic. Suntem într-un punct în care nu știm nimic. Nu se certau. Erau fericiți, aveau doi copii”, a spus tatăl bărbatului decedat.

Mama bărbatului consideră că întâmplarea de joi dimineață a fost un accident, petrecut când fiul ei ar fi vrut să deschidă geamul.

„Eu așa cred (că a fost accident – n.r.). El era mereu cu fetița în brațe. O fi dat să deschidă geamul, să împingă plasa, nu știu”, a spus mama brașoveanului.

Întrebată de jurnaliști dacă nora a văzut accidentul, femeia a spus că aceasta le-a spus că era în altă cameră.

Bărbatul de 37 de ani și fetița lui au căzut, joi, de la etajul 10, iar în urma impactului cei doi au murit. În momentul producerii tragediei, în casă mai erau soția bărbatului și un alt copil de trei ani. Surse judiciare au spus că femeia le-a declarat anchetatorilor că ea și soțul ei nu s-au certat și nu știe ce s-a putut întâmpla. De altfel, vecinii spuneau că este vorba de o familie liniștită care nu avea probleme financiare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase