Patru vrăjitoare au descântat pentru noul Guvern. Ce i-au transmis lui Grindeanu și lui Iohannis

Publicat: 07/01/2017, 11:32

Cele patru vrăjitoare – Sandra, Geanina, Jennyfer și Alexandra, s-au adunat, în noaptea de vineri spre sâmbătă la marginea Bucureștiului și au început ritualul de descântece pentru noul Guvern al României. Acestea au aprins un foc, pe care au pus un ceaun, iar în cean au turnat rouă cerească, busuioc descântat cu o noapte înainte, flori, apă de la nouă izvoare, smirnă și tămâie veche, după care s-au învârtit în jurul acestuia, rostind descântecele pentru a se îmbunătăți situația țării.

„Cum se potolește vântul cu pământul, soarele din cer, focul din cuptor, așa să se potolească neînțelegerea dintre conducătorii țării, să se ducă răul din Parlament, să se ducă răul din Guvernul României, să rămână Guvernul României curat de farmece, de invidie, de blesteme scăpat, să fie curățat Parlamentul României, să fie președintele cu mintea limpede și Guvernul, să ajute pe toată lumea, să aibă toți năpăstuiții de soartă locuri de muncă, să aibă bucurie, să plece necazul, să plece răul. (…) Să se potolească farmecele din Guvernul României, să aibă pace, să aibă înțelegere Guvernul, să dea țara noastră grâne, să fie România văzută în tot globul pământesc cu bucurie și dragoste. Iar președintele țării și Guvernul României să aibă pace și înțelegere, să aibă toată lumea locuri de muncă”, a fost incantanția rostită de cele patru vrăjitoare.

Vrăjitoarea Sandra a efectuat, la Cluj-Napoca, în 5 februarie 2010, împreună cu alte patru vrăjitoare de magie albă, un ritual de desfacere a blestemului flăcării violet, iar în 14 februarie 2010 alte trei vrăjitoare au descântat clădirea Palatului Parlamentului pentru a alunga spiritele rele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase