PLAN STRATEGIC. Doi copii au tăiat cablul WiFi-ul profesorului lor: „Ne trimite multe teme, de aceea am întrerupt internetul”

PLAN STRATEGIC. Doi copii au tăiat cablul WiFi-ul profesorului lor: „Ne trimite multe teme, de aceea am întrerupt internetul”
Surs[ FOTO Unsplash.com/ caracter ilustrativ
Publicat: 15/05/2020, 21:56
Actualizat: 18/05/2020, 14:37

Doi copii în vârstă de 9 ani, au tăiat cablul WiFi-ul profesorului lor, pentru a nu mai primi temele.

Doi băieți, în vârstă de 9 ani au pus la cale un plan pentru a pune capăt obligațiilor zilnice, de a face temele

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică trecută într-o mică municipalitate din Albacete, Spania. Doi băieți în vârstă de 9 ani, colegi de clasă, vecini și prieteni, au realizat un plan strategic pentru a pune capăt obligațiilor zilnice, în calitate de elevi.

După ce au aflat adresa profesorului și au profitat de absența oamenilor pe stradă, au identificat care este cablul rețelei și au folosit o scară, iar ulterior au au tăia tcablul. Dar, din păcate, pentru ei, profesoara se spijinea de fereastră, urmărind întreaga operațiune realizată de cei doi elevi, potrivit presei locale.

Profesorul a urmărit întreaga operațiune

„Am aruncat o privire întâmplător și i-am văzut pe acești doi elevi, tăiau un cablu, nu știu ce intenționau, dar, desigur, nu a fost un lucru bun”, a spus profesorul  Poliției Locale .

După sosirea părinților, copiii au mărturisit.

„Datorită faptului că ne trimite multe teme, de aceea am întrerupt internetul”. Profesorul nu a dorit să raporteze faptele după ce părinții au promis că vor remedia daunele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase