PMP pornește o campanie de ”demascare a ipocriziei” în coaliția de guvernare. Eugen Tomac: „Asemenea alianță nu am mai văzut de mult timp în politica românească”

PMP pornește o campanie de ”demascare a ipocriziei” în coaliția de guvernare. Eugen Tomac: „Asemenea alianță nu am mai văzut de mult timp în politica românească”
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 23/09/2022, 17:51

Partidul Mișcarea Populară transmite că va sancționa derapajele actualei coaliții de guvernare. Motiv pentru care, reprezentanții PMP vor începe o campanie de demascare a ipocriziei.

PMP s-a decis să ia măsuri serioase față de angajații Guvernului și al Parlamentului României, pornind o campanie de ”demascare a ipocriziei”. Astfel încât populația României va afla care sunt adevăratele interese ale celor care conduc țara.

PMP condamnă demagogia şi solidaritatea mimată a celor din PSD, PNL, UDMR şi AUR care, atunci când există interese majore pentru binele lor, creează alianţe ad-hoc în Parlament.

De câteva luni, cei care sunt la putere deplâng la televizor soarta românilor, dar, cu un cinism incredibil, îşi votează majorarea propriilor salarii, care sunt nu sunt deloc mici.

„Suntem profund revoltaţi de faptul că, în cea mai grea perioadă, de criză, când le ceri pensionarilor să fie înţelegători, românilor să strângă cureaua, când toate se scumpesc, vedem că PSD, PNL, UDMR şi AUR consideră că cea mai importantă problemă a ţării este majorarea indemnizaţiilor demnitarilor. Asemenea alianţă a ipocriziei nu am mai văzut de mult timp în politica românească”, a susţinut preşedintele PMP, Eugen Tomac, în conferinţă de presă la Tg. Mureş.

Președintele PMP, chitit pe partidele din România

PMP îşi asumă în faţa românilor că va sancţiona toate derapajele actualei coaliţii de guvernare. De aceea, în perioada următoarea va începe o amplă campanie de demascare a acestei ipocrizii, pentru că toţi românii trebuie să ştie care sunt adevăratele interese ale celor care sunt în Guvernul şi Parlamentul României.

„Prioritatea guvernanţilor trebuie să fie soarta celor care au venituri modeste şi care trebuie susţinuţi cu măsuri concrete cum ar fi acordarea de vouchere pentru achiziţia de lemn de foc, întrucât peste 5 milioane de români nu sunt conectaţi la sistemul de gaz. Reamintesc tuturor celor care au uitat că, mai ales în momente de criză, mai importantă este ţara decât interesele şi orgoliile politice”, a concluzionat preşedintele PMP.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult