Poliția dezvăluie cauza morții preotului Remus Dobra. Circula cu permisul suspendat și nu obișnuia să poarte centură

Poliția dezvăluie cauza morții preotului Remus Dobra. Circula cu permisul suspendat și nu obișnuia să poarte centură
Părintele Remus Dobra a murit într-un accident pe A1
Publicat: 29/09/2022, 11:32

Poliția a dezvăluit cauza morții preotului greco-catolic din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș. Remus Dobra, decedat într-un accident de mașină pe autostrada A1, nu avea centura de siguranță pusă în momentul impactului și, pe deasupra, avea și permisul de conducere suspendat.

Preotul greco-catolic Remus Dobra, în vârstă de 45 de ani din Dumbrăvița, județul Timiș, a sfârșit tragic într-un grav accident petrecut marți seara, 27 septembrie, pe autostrada A1, ce leagă Timișoara de Arad. Mașina lui s-a izbit violent de un TIR, iar bărbatul a fost aruncat din autoturism unde a și decedat.

Conform Poliției Române, preotul avea permisul de conducere suspendat pentru nerespectarea regulilor de depășire. Șoferul nu a purtat nici centură de siguranță, motiv pentru care a fost proiectat în afara mașinii. În plus, polițiștii au descoperit că preotul folosea un dispozitiv pentru a bloca semnalul de alarmă a centurii.

Cum am putea să vă atragem atenția? Încercăm prin cuvinte, fotografii, evenimente reale, iar următorul material le cuprinde pe toate trei! Să nu ne pierdem în detalii… 

Pentru că în momentul de față acest lucru nu l-ar mai afecta, conducătorul autoturismului avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată pentru nerespectarea regulilor de depășire. Neadaptarea vitezei la condițiile meteo și nepurtarea centurii de siguranță au „condus” conducătorul auto pe ultimul drum. Nu păcălești doar senzorul centurii de siguranță cu acel mic artificiu, ci te păcălești și pe tine”, a transmis Poliția Locală.

Preotul greco-catolic Remus Dobra a fost unul dintre cei mai iubiți slujitori ai Domnului din Dumbrăvița. Acesta a ridicat din donații lăcașul de cult de pe strada Nicolae Bălcescu din localitate.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase