• Publicat:
Știri

Polițiștii din Caraș-Severin credeau că e un control de rutină, dar au făcut o captură de 100.000 de euro: Ce au descoperit în mașina unui bărbat – FOTO

Polițiștii din localitatea Ezeriș, județul Caraș-Severin, au efectuat în seara de 7 noiembrie un control de rutină în timpul căruia l-au atenționat pe un șofer să oprească atutorismul pe care îl conducea, dar lucrurile nu au decurs cum s-au așteptat.

Șoferul unei mașini Audi, de culoare albastră, a sesizat semnalul polițiștilor, dar nu a oprit, ci, din contră, a accelerat în încercarea de a scăpa de control.

Însă polițiștii au pornit în urmărirea lui în încercarea de a-l opri. Ulterior, șoferul fugitiv a pierdut controlul volanului din cauza ceții și a șoselei umede, precum și a vitezei, mașina oprindu-se într-o râpă.

Totuși, șoferul a reușit să scape de autoritățile care au avut o surpriză de zile mari când au descoperit motivul din cauza căruia bărbatul nu a vrut să oprească la semnalul lor.

Se pare că în mașina acestuia se aflau 20 de catalizatoare auto care, potrivit polițiștilor, au fost furate dintr-o fabrică din comuna care produce piesele repective pentru Lamborghini și Aston Martin.

Din primele estimări, piesele auto valorează în jur de 100.000 de euro.

În prezent, cercetările sunt în desfășurare iar polițiștii îl caută pe șoferul fugitiv, relatează timisoara.life

Foto:  Tractam Orice

 

Inchide