Posibilele remanieri din Guvern, pe agenda lui Dragnea și Tăriceanu

Redactor:
Alexandru Costea
Posibilele remanieri din Guvern, pe agenda lui Dragnea și Tăriceanu
Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, discută, marți, la ora difuzării acestei știri, cu președintele PSD Liviu Dragnea, în biroul președintelui Camerei Deputaților. Comitetul Executiv al PSD se reunește miercuri pentru a lua în discuție posibilele remanieri din Guvern.

Comitetul Executiv al PSD se reuni, miercuri la Parlament, începând cu ora 12.00, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Printre temele de discuție ale social-democraților ar putea fi remanierea guvernamentală, cât și calea de acțiune cu privire la Tudorel Toader.

Remanierea guvernamentală va fi o temă în CEx al PSD, în condițiile în care Rovana Plumb deschide lista candidaților PSD la europarlamentare, ea fiind ministrul al Fondurilor Europene, au precizat sursele citate. De asemenea, un alt membru al Cabinetului Dăncilă care este și candidat la alegerile pentru PE este mininistrul pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero.

De asemenea, sursele menționate au adăugat că vor fi discuții și despre nemulțumirile social-democraților cu privire la ministrul Justiției Tudorel Toader.

 

Inchide