Povestea chinezoaicei declarată moartă care trăia într-un internet cafe

Redactor:
Mihai Schiau
Povestea chinezoaicei declarată moartă care trăia într-un internet cafe
O chinezoaică pe care toată lumea o credea moartă, a fost găsită, după 10 ani, într-un internet cafe. Ea a trăit, de la vârsta de 14 ani în astfel de locuri și în toaletele publice, informează The Independent.

Xiao Yun, care are acum 24 de ani, a fugit de acasă, din orașul Zhejiang, după ce s-a certat cu părinții ei când avea 14 ani, confirmă The South China Morning Post. 

Tânăra a fost găsită de poliție în timpul unui control de rutină desfășurat într-un internet cafe din orașul Hangzhou. Oamenii legii au descoperit că Xiao folosea o carte de identitate falsă.

În urma investigațiilor, polițiștii au aflat că Xiao Yun a trăit în ultimii 10 ani dormind în băile publice și în internet cafe-uri. Marea parte din această perioadă și-a petrecut-o jucând în rețea jocul CrossFire. 

A supraviețuit din banii obținuți de la oamenii pe care îi întâlnea în internet cafe. Ea a și lucrat, pentru scurte perioade de timp, pe post de casieră la niște cafenele. 

Tânăra a fost amendată cu peste 100 de lire pentru că folosirea unei identități false. 

Xiao Yun a acceptat să-și contacteze părinții. Mama ei a declarat pentru un post de televiziune chinezesc că nu și-a schimbat numărul de telefon timp de 10 ani, tocmai pentru că spera ca fiica ei să o sune într-o zi. 

 

Inchide