Premierul Dăncilă, noi explicații despre Euro douăzeci douăzeci, și o promisiune

Premierul Dăncilă, noi explicații despre Euro douăzeci douăzeci, și o promisiune
Publicat: 29/07/2018, 17:07

„Foarte mulți au văzut în acest lucru o greșeală. Gândiți-vă că eu sunt de nouă ani la Bruxelles. La noi, la Bruxelles, există Orizont douăzeci douăzeci (Orizont 2020-n.r.), Euro douăzeci douăzeci (Euro 2020-n.r.). Când nouă ani ai vorbit așa, este normal ca acest lucru să încerci să îl duci mai departe, dar de acum încolo voi spune 2020″, a explicat Dăncilă într-un interviu la România TV.

Explicația a fost dată în contextul în care premierului i s-a cerut să precizeze dacă stadioanele necesare pentru desfășurarea Campionatului European de Fotbal 2020 vor fi finalizate la timp.

Dancilă a avut dificultăți în a enumera toate cele trei stadioane. „Se fac stadioanele. Ați văzut că sunt deja trei stadioane care se fac: Dinamo, Rapid și ….. Giuleștiul. Dinamo, Rapid și Giuleștiul”, a afirmat Viorica Dăncilă. Moderatorul i-a amintit că lipsește un stadion, Dinamo-Giulești fiind numele unui singur stadion, Viorica Dăncilă a amintit și „Arcul de Triumf”.

„Facem toate demersurile astfel încât campionatul Euro2020….(…) Facem stadioanele. Deja am adoptat în ședința de Guvern, deci facem acele stadioane”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Recent, la începutul unei ședinte de Guvern, făcând precizări despre campionatul Euro 2020, Viorica Dăncilă a spus „douăzeci douăzeci”, în loc de „două mii douăzeci”, ceea ce a stârnit numeroase critici în spațiul publi

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase