Preot, despre femeile care poartă PANTALONI: Ești în pericol să rămâi NEMĂRITATĂ! Tu ești sexul fin. În pantaloni o să atragi numai BĂIEȚI NEZDRAVENI

Redactor:
Laura Cojocaru
Preot, despre femeile care poartă PANTALONI: Ești în pericol să rămâi NEMĂRITATĂ! Tu ești sexul fin. În pantaloni o să atragi numai BĂIEȚI NEZDRAVENI
Un preot le avertizează pe fetele care poartă pantaloni că vor rămâne nemăritate. Vezi imagini incredibile din conferința susținută de preotul din Valea Plopului, Prahova

Fetele care se îmbracă în pantaloni „sunt în pericol să rămână nemăritate„, avertizează preotul din Valea Plopului, județul Prahova, Nicolae Tănase, într-o conferință în care îi răspunde unei mame supărate pe fiica sa, pentru că refuză să poarte fuste.

„Băieții zdraveni la cap iubesc fete, nu băieți„, spune preotul în conferință, criticând fetele care „își pierd din caracterele feminine” dacă poartă pantaloni.

Mama unei fete de 11 ani i-a adresat o întrebare prin intermediul unei scrisori, preotului Nicolae Tănase. Femeia și-a exprimat îngrijorarea pentru fiica ei, care preferă să poarte pantaloni, în locul fustelor.

„Fetița mea cea mare are 11 ani. Poartă doar pantaloni pentru că nicio altă fată la școală nu poartă fustă. Eu, ca mamă, cum să o conving. Pentru că răul va crește” transmite mama în scrisoare.

„Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Și nu o să mai atragi băieți,” o avertizează preotul pe copila de 11 ani.

„Fetița dumneavoastră este ÎN PERICOL să rămână nemăritată”, a răspuns preotul mesajului venit din partea mamei îngrijorate. „De ce? Pentru că băieții zdraveni la cap iubesc fete, nu băieți. Ori dacă o fată se poartă numai în pantaloni ori foarte des în pantaloni, practic în îmbrăcăminte bărbătească, pierde din caracterele feminine, caracterele fineții ei. Și atunci problema pantalonilor la femei sau problema îmbrăcămintei femeiești la bărbați nu se pune că am eu ceva cu pantalonii tăi. Problema este că pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Și nu o să mai atragi băieți. O să atragi din ăstia nezdraveni. Nenorocirea vine dinăuntrul tău. Întrebarea este dacă înțelegi că tu ești sexul fin„, spune preotul.

Videoclipul de la conferință a fost  publicat joi pe Facebook, alături de descrierea: „Cum să convingem fetițele că trebuie să poarte fustă în loc de pantaloni?” și a adunat peste 250 de mii de vizualizări și 1.700 de redistribuiri.

Postarea a atras critici: „Nu înțeleg cum în anul 2018 se mai poate avea o asemenea mentalitate? Cum poate cineva să gândească așa?? Până unde va ajunge misoginismul în țara noastră?”, dar și reacții aprobatoare: „Corect! Părintele Nicolae Tănase,un om deosebit care a făcut și face numai bine, are sute de copii în grija lui și am avut plăcerea să-l cunosc personal prin 2007 la Valea Plopului”, scriu utilizatorii pe Facebook.

Foto: Alin Catalin / Facebook

 

Inchide