Primar din Dolj, acuzat că hărțuiește femei pe internet. „Te f.. de te rup. Nu mă laud… am experiență” / Cum se apără edilul din Coțofenii din Față: „E un cont fals, vor bani de la mine”

Redactor:
Gandul
Constantin Cârciumaru, primarul comunei doljene Coțofenii din Față, este acuzat că ar hărțui femei pe WhatsApp, folosind un limbaj foarte vulgar. Edilul se apără și spune că este vorba de un cont fals, creat pentru a-l șantaja cu bani.

„Te f.. de te rup. Nu mă laud… am experiență”, ar fi încercat primarul să o impresioneze pe o femeie pe WhatsApp.

Conversația a ajuns însă în atenția prefectului de Dolj și a poliției, iar doamna respectivă a declarat că a fost „hărțuită” de edil.

Primarul Cârciumaru a declarat că acele cuvinte nu îi aparțin, fiind victima unui grup de interese.

Recunoaște însă câteva cuvinte pe care le-ar fi scris „în glumă”, dar se jură că nu le-a atins vreodată pe femeile cu care a avut discuții „fierbinți” pe WhatsApp.

Sursa citată, newsteam.ro, remarcă totuși că presupusele mesaje trimise de contul care i-ar aparține edilului nu erau tocmai creștinești.

Cârciumaru pare că o roagă pe femeie să facă sex cu el și se laudă cu performanțele sale sexuale.

Edilul spune însă că i s-a spart contul de socializare de către persoane răuvoitoare.

„Mă șantajează, vrea bani de la mine. Îi dau în judecată. Acela este un cont fals, iar în spatele lui sunt mai multe persoane. Din acel grup face parte inclusiv o persoană care lucrează la Prefectura Dolj. Este un consilier local de aici care vrea să fie primar, dar nu va reuși niciodată. Eu am adus milioane de euro în comună, iar acest lucru nu le convine. Îmi amenință familia, copiii.

Am făcut plângere la Parchet. Vă spun că în spatele acelui cont cu numele Petruța Balla este, de fapt, un bărbat. Contul de facebook este al meu, dar mi-au spart parola și nu este prima dată când se întâmplă asta. Știu că IP-ul de pe care s-au conectat la contul meu este din Oradea. Am mai făcut o glumă, o greșeală, unele sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată”, explică edilul.

Pe de altă parte, poliția a precizat că nu există o plângere formulată de primar, în contextul acuzațiilor de șantaj.

foto: captură newsteam.ro

Inchide