PRIMELE RĂMĂȘIȚE ale avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala AU FOST GĂSITE

PRIMELE RĂMĂȘIȚE ale avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala AU FOST GĂSITE
Publicat: 30/01/2019, 20:13

Au fost găsite primele rămășițe din avionul dispărut, în are era fotbalistul Emiliano Sala și pilotul. Două perne au fost găsite pe o plajă din apropiere de Surtainville, Franța, la est de locul în care avionul a dispărut de pe radare, informează The Telegraph.

Căutarea oficială a aeronavei a fost încheiată joi, dar sâmbătă o echipă privată de salvare a pornit din nou în căutarea avionului.

„După o analiză preliminară am ajuns la concluzia că, cel mai probabil, aceste perne sunt de la avionul dispărut”, au precizat oficialii Diviziei pentru Investigarea Accidentelor Aviatice.

Descoperirea a dus la reluarea căutărilor oficiale, care vor avea loc pe o rază de 4 mile nautice, sub apă.

„Din cauza condițiilor meteo, ne așteptăm să putem începe căutările subacvatice la finalul acestei săptămâni. Căutările vor dura trei zile. Se vor folosi sonare și echipamente speciale pentru a încerca să determinăm locul în care se află epava avionului dispărut. Dacă epava va fi găsită, vom folosi un echipament controlat de la distanță pentru a o analiza sub apă”, au mai adăugat oficialii.

Avionul a dispărut de pe radar luni, 21 ianuarie, atunci când acesta se deplasa pe ruta Nantes – Cardiff.

Ultima convorbire a fotbalistului:Avionul pare că se va face bucățele

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala, care se afla într-un mic avion ce a dispărut deasupra Canalului Mânecii, a trimis mesaje audio unor prieteni în timpul zborului, publicate de cotidianul Marca.

„Salut, frații mei, ce mai faceți, nebunilor?” își începe jucătorul seria de mesaje audio, în care părea destul de obosit și somnoros.

„Frate,sunt mort de oboseală. Am fost la Nantes și am făcut lucruri, lucruri, lucruri și nu se mai terminau, nu se mai terminau…

Sunt aici, într-un avion care pare că se face bucățele și mă îndrept spre Cardiff pentru că mâine încep antrenamentele cu noua echipă.

Voi ce mai faceți, fraților, totul bine?”.

La scurt timp, Emiliano Sala a mai trimis un mesaj ironic, dar care parcă prevestea ce avea să se întâmple:

„Dacă într-o oră jumătate nu aveți vești de la mine, nu știu dacă trimit pe cineva să mă caute pentru că nu mă vor putea găsi, dar știți ….. Tată, ce frică îmi e!”

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase