PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Zonele în care sunt așteptate ploi și ninsori

Vremea va fi deosebit de rece astăzi în cea mai mare parte a țării. În sud va ploua, la munte va ninge iar în regiunile submontane va cădea lapoviță.

ROMÂNIA, JOI

VREME DEOSEBIT DE RECE, PLOI, LAPOVIȚĂ, NINSORI

Vremea va fi deosebit de rece astăzi în cea mai mare parte a țării. În sud va ploua, la munte va ninge iar în regiunile submontane va cădea lapoviță. Vântul va sufla cu intensificări în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei. Maximele termice vor fi cuprinse între 5 și 11 grade Celsius.

ROMÂNIA, JOI NOAPTEA

TEMPERATURI NEGATIVE ÎN NORDUL ȚĂRII

La noapte, în nordul țării temperaturile vor fi preponderent negative. În depresiunile din Carpații Orientali acestea vor ajunge la -5 grade Celsius. Cerul va fi variabil, mai mult noros și va mai ploua doar izolat. Pe litoral minimele vor ajunge la 7 grade Celsius. Izolat vor fi și condiții de ceață.

BUCUREȘTI

VREME FOARTE RECE AZI, TEMPERATURI ÎN CREȘTERE DE MÂINE

În Capitală vremea va fi deosebit de rece azi, cu o maximă de doar 5 grade Celsius. Va ploua pe parcursul zilei iar vântul va sufla cu viteze de până la 45 km/h. Mâine vremea se încălzește ușor, maxima va ajunge la 9 grade Celsius și va mai ploua doar dimineața. Sâmbătă temperatura diurnă va crește până la 13 grade Celsius iar cerul va fi mai mult senin.

MUNTE

NINSOARE ȘI PRECIPITAȚII MIXTE

La munte vor predomina ninsorile azi iar în zonele submontane vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla cu intensificări și va spulbera zăpada. Maximele termice vor fi cuprinse între 0 și 7 grade, iar minimele vor ajunge la -5 grade Celsius.

ȚARĂ

VREME ÎN UȘOARĂ ÎNCĂLZIRE

Vremea se ameliorează de mâine, va mai ploua izolat iar la munte mai sunt posibile ninsori și preciptații mixte. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, pe litoral și la munte. Maximele vor crește ușor până la 12 grade Celsius. Sâmbătă vremea devine și mai caldă, apropiată de normalul perioadei, cu maxime între 8 și 17 grade Celsius. Va mai ploua slab în Maramureș și Crișana și izolat în Banat, Transilvania și nordul Moldovei.

Inchide