Radu Mazăre a demisionat de la conducerea Primăriei Constanța

Radu Mazăre a demisionat de la conducerea Primăriei Constanța
Publicat: 22/05/2015, 15:24

Radu Mazăre, aflat în arest preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obținerea de autorizații, a demisionat, vineri, de la conducerea Primăriei Constanța.

În scrisoarea de demisie pe care a transmis-o Consiliului Local, Mazăre le mulțumește oamenilor că l-au votat pe perioada celor 15 ani de când e primar, adăugnd însă că dorința sa „de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme”. „Începând de astăzi nu-mi mai doresc o viață publică politică”, spune el în finalul scrisorii pe care îl redăm integral mai jos.

„Vreau să mulțumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanța și constănțenii au fost sufletul meu și datoria mea în tot acest timp. Chiar dacă uneori am fost prea verbal sau nonconformist, toată priceperea și energia mea mi-am dedicat-o comunității. Pentru greșelile făcute îmi cer iertare în fața tuturor. Dorința mea de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme. Drept pentru care demisionez din funcția de primar al municipiului Constanța. Colegilor și prietenilor le sunt dator cu mult respect și considerație. Începând de astăzi nu-mi mai doresc o viață publică politică”