Radu Mazăre a fost regele carnavalului la Mamaia. „Este peste așteptări, din câte văd eu de aici, de pe jilț, sunt cam 8.000 chiar 10.000 de oameni”

Radu Mazăre a fost regele carnavalului la Mamaia. Este peste așteptări, din câte văd eu de aici, de pe jilț, sunt cam 8.000 chiar 10.000 de oameni
Publicat: 26/08/2012, 09:37
Actualizat: 02/02/2019, 18:28

Pentru ultima oară în acest sezon estival, turiștii, dar și constănțenii, au putut urmări o paradă a carelor alegorice a celor mai importante cluburi din Mamaia. Ca de fiecare dată, plecarea a avut loc din zona Aqua Magic, iar apoi s-a mers pe faleză până în zona Cazino din Mamaia. Singura diferență față de săptămânile trecute a fost că Radu Mazăre nu a mai defilat pe care alegorice, el așteptându-le în zona Cazino, într-un loc special amenajat, cu un podium pe care reprezentanții cluburile au putut să se desfășoare.

În momentul în care toate carele au sosit în centrul stațiunii Mamaia, Radu Mazăre a urcat pe scenă și s-a adresat miilor de turiști și constănțeni care așteptau să înceapă spectacolul.

„Astăzi se încheie defilarea carelor alegorice cu carnavalul pe care l-am anunțat de câțiva ani că îl vom iniția în Mamaia. Cu toții în seara asta ne vom distra, cu toții în seara asta vom aprecia, vom cântări și vom judeca valoarea carelor alegorice, a dansatorilor, a muzicii și a coregrafiei. În seara asta este punctul culminant al sezonului în care Mamaia a fost singura oază de bucurie și de veselie din România”, le-a spus Mazăre celor prezenți.

El a mai afirmat că cei care nu merg în cluburi au acum ocazia să vadă care este atmosfera specifică acestora și ce se întâmplă în fiecare seară în cluburile din Mamaia.

„Vreau să dansați cu toții, vreau să-i încurajați pe cei care și-au făcut carele alegorice, cei care au defilat pentru dumneavoastră în fiecare week-end ca să vă simțiți bine și astăzi veți vedea câte un moment al fiecărui club în care vor arăta tot ce este mai bun. Iar pentru cei cu neveste, cu copii, care nu prea bântuie nopțile prin cluburi, vor avea ocazia să vadă aici, pe viu, ce se întâmplă nopțile în Mamaia. Declar deschis carnavalul”, a mai afirmat Mazăre.

El a luat loc apoi pe un jilț aflat pe scenă, flancat de patru tinere costumate sumar și a urmărit spectacolul în calitatea sa de rege al carnavalului. Apoi, reprezentanții fiecărui club au susținut un mic spectacol de muzică și dans, sperând să impresioneze atât juriul care urma să decidă cine a avut cel mai exploziv show, dar și publicul. Agenții de pază au fost copleșiți de numărul mare de persoane prezente în Piațeta Cazino din Mamaia și nu au reușit să oprească oamenii să se apropie de scenă pentru a face fotografii sau a filma cu telefonul mobil prestațiile dansatorilor.

De altfel, la final, Radu Mazăre a recunoscut că prezența publicului a fost peste așteptări.

„Este peste așteptări, din câte văd eu de aici, de pe jilț, sunt cam 8.000 chiar 10.000 de oameni, ne-a luat puțin pe nepregătite. A prins foarte bine, oricum la anul o să avem o altă promenadă și o piață specială pentru carnaval, iar de acum încolo când vei spune Mamaia, o să spui carnaval”, a spus Radu Mazăre. El a explicat că pentru această ocazie a purtat o costumație specifică regelului Angliei și Scoției de după anul 1600.

Întrebat despre faptul că în această seară Traian Băsescu se află în Constanța unde sărbătorește cu colegii 36 de ani de la absolvirea Institutului de Marină, Radu Mazăre a răspuns: „Nu mă interesează. El să aniverseze cu țuțării lui, iar noi aniversăm aici toți românii în Mamaia”.

În această vară, Radu Mazăre a defilat pe care alegorice timp de patru săptămâni consecutiv, având costumații diferite: spartan, sultan, samurai și maharajah. De asemenea, el a fost prezent și la două prezentări de modă tot în Mamaia, într-una purtând costumația unui aviator american din primul război mondial, iar în cea de-a doua, pe cea a unui țar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...