Radu Mazăre a fost Suleyman Magnificul la ultima ediție a carnavalului de la Mamaia

Radu Mazăre a fost Suleyman Magnificul la ultima ediție a carnavalului de la Mamaia
Primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a costumat în Suleyman Magnificul, sâmbătă seară, la ultima ediție din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul său, Răducu, a făcut parte din rândul spahiilor și ienicerilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Carnavalul a început sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, cu plecarea celor 11 care alegorice ale cluburilor din Mamaia, din zona Telegondolei către Piațeta Cazino, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În primul car alegoric s-a aflat Radu Mazăre, costumat în Suleyman Magnificul, el fiind înconjurat de mai multe cadâne. În fața carului alegoric pe care se afla primarul au mers ieniceri și spahii, iar printre cei costumați în soldați s-a aflat și fiul lui Mazăre, Răducu.

Alaiul nu a trecut neobservat prin stațiune, turiștii și constănțenii care se aflau atunci pe faleză oprindu-se pentru câteva minute pentru a admira carele alegorice, dar și pentru a face fotografii.

Spectacolul a început în Piațeta Cazino, unde au urcat pe scenă cei care au făcut parte din suita lui Suleyman, inclusiv soldații săi, după care sultanul a ales-o pe sultana Hurrem din haremul său.

În discursul său în fața celor adunați în piațetă, Mazăre a spus că acest carnaval poate fi un exemplu pentru ceea ce se poate realiza în țară și le-a mulțumit celor implicați în realizarea acestuia.

„Mamaia, carnavalul nu sunt ale mele, nici ale urmașilor mei, nici ale constănțenilor, stațiunea Mamaia este a românilor și trebuie să fim mândri că am realizat împreună un lucru care să funcționeze și să fie un exemplu pentru ce se poate realiza în această țară. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături și care au pus umărul, vreau să le mulțumesc ziarișitlor, vreau să le mulțumesc patronilor de cluburi, de hoteluri, de restaurante, vreau să le mulțumesc dansatorilor, femeilor de serviciu, chelnerilor, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ales să lucreze în Mamaia și, bineînțeles, turiștilor care au venit în Mamaia să se bucure de o stațiune românească, de o mare frumoasă, de cluburi, de distracție și de carnaval. Să continue carnavalul”, a spus Mazăre.

Carnavalul a continuat, reprezentanții fiecărui club oferind un spectacol celor prezenți în Piațeta Cazino, fie că a fost vorba despre dans, jonglerii sau minirecitalul unor vedete precum Antonia, invitată de unul din cluburi să participe la acest show. De asemenea, Radu Mazăre a premiat câteva cluburi pentru cel mai frumos car alegoric, dar și pentru cel mai bun spectacol.

La final, primarul s-a declarat mulțumit de show, dar și de numărul mare de spectatori.

„Senzațional a fost. Mă gândeam că nici la meciurile de fotbal nu se adună atâta lume. A ieșit pe sufletul meu și pe sufletul lor. Îmi crește sufletul când văd atâta lume”, a spus primarul la finalul ultimei ediții a carnavalului din acest sezon estival.

Radu Mazăre a mai fost costumat în această vară în Ludovic al XIV-lea și în Nabucodonosor, la precedentele apariții la carnaval, dar a participat și la două prezentări de modă unde a fost explorator și rege african.

Anul trecut, Radu Mazăre a defilat pe care alegorice timp de patru săptămâni consecutive, având costumații diferite: spartan, sultan, samurai și maharajah. El a fost prezent și la două prezentări de modă tot în Mamaia, într-una purtând costumația unui aviator american din primul război mondial, iar în cea de-a doua, pe cea a unui țar. De asemenea, el a fost costumat și în rege britanic la ultima reprezentație a carelor alegorice din Mamaia de anul trecut.

Tags:
Inchide