• Publicat:
Știri

Rareș Bogdan: Varga, consilierul premierului pe problemele minorității rrome, exponent al rasismului

Rareș Bogdan: Varga, consilierul premierului pe problemele minorității rrome, exponent al rasismului
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan susține că Dana Varga, consilier de stat al premierului pentru problematica romă, care ar trebui să lupte împotriva rasismului și a discriminării, "este exponentul evident al rasismului și discriminării".

„Tocmai cine trebuie să lupte împotriva rasismului și a discriminării, consilierul pe problemele minorității rrome al primului ministru, este exponentul evident al rasismului și discriminării. Ce pace socială doriți doamna Varga să aduceți în România? Ar fi nedemn să facem discriminări între rromi și sași sau asta doriți, dar ati putea avea ghinion sau sa generați tensiuni! Ce vreți să demonstrați doamna Varga de la ALDE și consilier al primului ministru de la PSD? Lămuriți-ne vă rog!!”, a scris, marți, pe Facebook, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

Dana Varga, consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, a distribuit, luni, pe Facebook, un colaj de fotografii în care îl compară pe președintele Klaus Iohannis cu dictatorul nazist Adolf Hitler.

Ulterior, postarea a fost ștearsă.

Dana Varga este consilier de stat al Guvernului pentru problematica romă.

Șeful statului a realizat o ședință foto la Palatul Cotroceni, potrivit mesajului și a pozelor postate sâmbătă de fotograful Simion Buia, pe pagina sa de Facebook.

Duminică dimineața postarea a fost ștearsă.

Inchide