RĂZBOI în familie. Avocații lui Carmen Adamescu susțin că Alexander ar fi DELAPIDAT Unirea Shopping Center cu 200.000 euro

Vezi ce ar fi făcut fiul vitreg al lui Carmen Adamescu cu cei 200.000 de euro

„Dorim să atragem atenția asupra unui aspect important: denunțul lui Alexander Adamescu împotriva clientei pe care o reprezentăm legal, s-a transformat în auto-denunț. La pagina 11 din raportul ANAF se menționează suma de 905.372 lei ce a fost achitată către „SC Michon de Reya” prin trei transferuri bancare efectuate în 14 noiembrie, 22 noiembrie și 8 decembrie 2017, adică după înlocuirea Doamnei Carmen Adamescu cu Alexander Adamescu la conducerea USC (Unirea Shopping Center, n.r.)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către avocații lui Carmen Adamescu,

În ceea ce privește plățile menționate, în valoare totală de aproape 200.000 euro, inspectoarele ANAF precizează că „nu s-au identificat niciun alt fel de operațiuni sau documente emise între cele două societăți” și că „societatea nu a prezentat niciun fel de documente justificative și contabile care au stat la baza acestor înregistrări contabile”, potrivit aceleiași surse.

„Nu este vorba despre vreun serviciu prestat către Unirea Shopping Center, ci despre plata facturii casei de avocatură britanice Mischon de Reya, pe care Alexander Adamescu a angajat-o să-l reprezinte în procesul cu Statul român referitor la procedura de extrădare din Marea Britanie! (…) Conform celor constatate în cadrul inspecției ANAF, Alexander Adamescu se folosește de poziția sa de Director General al Unirea Shopping Center pentru a-și achita facturile avocaților care îl reprezintă în procese în care este implicat în nume personal. Suntem convinși că posibila delapidare a 200.000 EUR de către actualul Director General al USC va atrage atenția procurorului de caz, determinându-l să-și extindă cercetările și în această direcție, precum și față de persoanele ce i-au fost complici la această potențială infracțiune”, mai spun avocații lui Carmen Adamescu.

Magistrații Tribunalului București au încuviințat săptămâna trecută cererea procurorilor și au dispus arest la domiciliu pentru 30 de zile pe numele lui Carmen Adamescu, în dosarul în care aceasta este acuzată de delapidare.

Decizia vine după ce Carmen Adamescu a fost reținută de către ofițerul de caz din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, după a audiat-o pe aceasta mai multe ore. Asta după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București anunțau punerea în mișcare a acțiunii penale față de Carmen Adamescu, ea fiind acuzată de delapidare.

Avocații lui C. Adamescu susțin că Alexander ar fi delapidat Unirea Shopping Center cu 200.000 euro

„În fapt, în perioada octombrie 2004 – iulie 2017, în mod repetat, cu intenție și în baza aceleiași rezoluții infracționale, în calitate de președinte al consiliului de administrație și director general al persoanei vătămate „U. S. C” S.A., inculpata Adamescu Carmen a însușit:

a) în favoarea a 4 societăți comerciale controlate de aceasta, suma totală de 44.895.390,97 lei, prin încheierea cu aceste societăți a unor contracte fictive, de natură a crea aparența ieșirii licite a acestei sume din patrimoniul persoanei vătămate (contracte de management/consultanță în afaceri, contracte de prestări servicii, contracte de intermediere comercială);

b) în interes personal, suma de 3.049.547,67 lei, fie prin ridicare directă în numerar din casieria persoanei vătămate, fie prin efectuarea unor plăți din conturile bancare ale persoanei vătămate”, arată procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Familia Adamescu nu este la prima problemă cu legea. Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în ianuarie 2017, în timp ce executa o pedeapsă de 4 ani și 4 luni de închisoare pentru că mituise judecătorii în niște dosare de insolvență. „Nu mai este printre noi. De ziua Unirii s-a dus. A fost o tortură. Asta a fost. O tortură. Cu semnătura judecătorilor și a procurorilor. O tortură. S-a stins din viață la faimosul spital. Toți judecătorii care au semnat sentința lui. Toți care nu s-au uitat cel puțin pe documentele de la medici. Condițiile din închisoare, toată lumea, tot sistemul, au ținut un om și l-au torturat. Pur și simplu a fost torturat în închisoare, în spital și uite că nu a mai putut să lupte. S-a dus să își facă operație la genunchi, a cerut să fie eliberat, își făcuse o treime din pedeapsă, toată lumea a spus că starea lui este foarte gravă, trebuie să plece acasă, nu mai poate să stea acolo, am cerut arest la domiciliu, orice numai să trăiască”, a declarat Adriana Constantinescu, nora fostului om de afaceri, la România Tv.

Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
EXCLUSIV. Bărbatul celebru de pe lista neagră a SPP-ului. Ce se întâmplă cu el la...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | Primăria Sectorului 1 se joacă la...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide