Reacția lui Rareș Bogdan, după ce PSD a anunțat că depune plângerea penală împotriva lui: I-am demascat si sunt disperați

Redactor:
Teodor Bobei
Reacția lui Rareș Bogdan, după ce PSD a anunțat că depune plângerea penală împotriva lui: I-am demascat si sunt disperați
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat, marți, cu privire la anunțul PSD privind înaintarea unei plângeri penale pe numele său. Liberalul a afirmat că social-democrații sunt „disperați" pentru că au fost demascați cu privire la situația bugetului de stat.

„I-am demascat și sunt disperați! Florine, ne urcăm pe ei până îi scoatem din Palatul Victoria! De urechi și cu picioare în fund, așa merită!”, a scris Rareș Bogdan, marți, pe contul său de Facebook.

Reacția lui Rareș Bogdan vine în contextul în care PSD a anunțat că va depune plângere penală pe numele reprezentanților PNL care au acuzat PSD că a furat 10% din PIB și că au „măsluit” bugetul. PSD acuză PNL că dezinformează populația prin dovezi false, acest lucru fiind considerat de social-democrați un pericol la adresa securității naționale.

Atât Rareș Bogdan cât și senatorul PNL Florin Cîțu au acuzat guvernul PSD-ALDE că a „măsluit” bugetul de stat și că a furat 10% din PIB în ultimii doi ani și jumătate.

Inchide