REACȚIE. CTP, sfat pentru „domnii din Opoziție, cei cu testarea”. „Să folosească ceva mai penetrant: morții sunt, de fapt, mult mai mulți!”

REACȚIE. CTP, sfat pentru „domnii din Opoziție, cei cu testarea”. „Să folosească ceva mai penetrant: morții sunt, de fapt, mult mai mulți!”
CTP, despre Alexandru Cumpănașu: „Omul acesta nu este nebun. Știe clar ce face...”
Publicat: 27/04/2020, 10:55

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că, în momentul de față, interesul Opoziției este să înlăture guvernul Orban și se va folosi de toate mijloacele, în acest sens, inclusiv de criza epidemiologică.

CTP îi critică pe cei care spun că în România ar fi, de fapt, mai mulți bolnavi de coronavirus, dar nu sunt depistați, deoarece nu se fac destule teste.

„În clipa de față, interesul opoziției este să dărâme guvernul Orban și va folosi toate mijloacele: dacă mor mai mulți oameni, mor din cauza guvernului Orban! Dacă nu, de fapt, este vorba de netestare! (…) Avem deja narativa (…) lui Tăriceanu, a lui Ciolacu, a lui Ponta: nu s-a testat, domnule! De fapt, sunt mult mai mulți infectați decât 10.000, cât sunt numărați oficial!”, a declarat CTP, la Digi24.

„Dacă te gândești puțin la aceste afirmații, dai de creier pane. De ce? Să spunem că nu sunt 10.000 de infectați în mod real, ci 20.000, 30.000 de infectați! Păi dacă sunt 30.000 de infectați, dintre care numai 10.000 au fost detectați prin testare, atunci nu trebuie să avem și un număr corespunzător de morți? Pentru că morții, pe ăștia e greu să-i contești, ei sunt morți, zac acolo, la morgă și dup-aia în pământ. Sunt 557 de morți la ora asta (vineri, 24 aprilie – n.r.), da? Păi dacă ar fi mult mai mulți infectați, ar fi mult mai mulți morți! Ăia care nu sunt testați nu se îmbolnăvesc și mor? Vedeți aberația?”, a declarat gazetarul.