Reacție dură pe Facebook a „prietenilor” virtuali ai șefului statului, după lansarea volumului „Primul pas”: „D-le președinte, faceți-vă treaba pentru care v-au votat românii, lăsați literatura, că n-aveți talent!”

Publicat: 25/05/2015, 13:17

Cele mai multe dintre comentariile la postarea pe Facebook a președintelui legată de lansarea volumului „Primul pas” sunt critice.

Multe persoane își exprimă în comentarii „dezamăgirea” față de activitatea președintelui Iohannis, căruia îi recomandă să „treacă la fapte”, iar în caz contrar au pentru el o sugestie pentru următorul volum autobiografic: „un pas înainte și doi înapoi!”.

„Ne bucurăm pentru această carte, în care se descrie campania jegoasă a PSD. Așteptăm o carte în care să scrieți reușitele dvs reale, ca Președinte, altfel am stat degeaba ore în șir să vă votăm! Dacă nu, vă dau o sugestie pentru următoarea carte: un pas înainte și doi înapoi! Mult succes!”, scrie într-o postare.

Cineva din diaspora îl acuză pe șeful statului că promovează „oameni corupți care nu au nimic de-a face cu legea”.

„Noi v-am votat, am stat în frig ore în șir și v-am acordat votul de încredere. De ce promovați în continuare oameni corupți care nu au nimic de a face cu legea, responsabilitatea și devotamentul pentru oamenii României și pentru România. Pentru mine și nu numai, aici în Montreal începeți să deveniți o Mare Dezamăgire”, scrie cineva într-un comentariu pe pagina de Facebook a președintelui.

Printre mesajele critice, mai apar, în număr mult mai mic, și mesaje de felicitare.

„Felicitari Domnule Presedinte! Este cel mai frumos mod de a arăta cât de mizerabilă a fost această campanie electorală! „// „Felicitări pentru noua carte, Domnule Președinte! Sunt încântată că România are un președinte care scrie cărți pe lângă faptul că onorează cum se cuvine instituția prezidențială”, comentează altcineva.

În alt comentariu șeful statului este criticat pentru modul în care comunică, dar și pentru codul silvic. Nici reacția președintelui Iohannis privind episodul din campania electorală în care a ajuns să spună „ghinion” nu scapă de remarci acide.

„Ce a pus capac e comentariul din carte în legătură cu interviul acela din Gândul din campanie. Păi ala a fost interviu ostil? „Ghinion”, n-a fost… Măcar ai decența și ascultă și alte păreri decât ale consilierilor, că deja trăiești într-o realitate paralelă”, comentează altcineva.

În volumul său autobiografic „Primul pas” , președintele Klaus Iohannis povestește cum a ajuns să spună „ghinion” într-o emisiune Gândul Live, moderată de Claudiu Pândaru, susținând că a fost vina sa deoarece a lăsat „garda jos”.

„Băi, nea Iohannis, ai reușit în atât de puțin timp să îmi devii antipatic. Ai bătut recordul lui Băsescu în 2005. Ești zero barat pe toate liniile. Pe politica externă faci figurație, nu înțelegi cum stau treburile. Pe politica internă, ce să mai zic? La codul silvic te-ai cramponat de limita aia de 30% și ai picat în plasa propagandei pesediste. Alte legi, promulgate fără pic de rezistență. Capitolul la care ești catastrofal e comunicarea. Limbaj de lemn și nici o idee clară în rezolvarea problemelor. Nu zic să hăhăi și să începi să epatezi ca fostul, dar un pic de spontaneitate nu strică. Din păcate, lipsă intelect”, se scrie în postare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Reacția șefului TikTok după promulgarea legii care interzice aplicația în SUA