REPRESALII. Liviu Dragnea, sancționat pentru interviul din închisoare/ Ce noi INTERDICȚII are fostul lider PSD

Redactor:
Gândul
REPRESALII. Liviu Dragnea, sancționat pentru interviul din închisoare/ Ce noi INTERDICȚII are fostul lider PSD

Fostul lider al PSD ar fi fost sancționat după interviul acordat din închisoare. Conducerea penitenciarului i-ar fi comunicat vineri că i se restricționează dreptul la muncă, informație confirmată de sursele Antena 3. Avocata sa, Flavia Todosiu, a anunțat că va face demersuri împotriva acestei sancțiuni și a precizat că directorul penitenciarului ar fi aprobat aprobat lista cu persoanele cu care poate comunica telefonic, printre care și jurnalistul Realitatea Plus care i-a luat interviul.

Informația că Liviu Dragnea nu mai are voie să muncească în închisoare, confirmată de logodnica lui, Irina Tănase

Informația că Liviu Dragnea nu mai are voie să muncească în închisoare a fost confirmată, atât de logodnica lui, cât și de avocată, a spus Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3. Restricția ar fi fost aplicată, cel mai probabil, în urma interviului acordat de Liviu Dragnea unui post de televiziune cu doar o seară în urmă.

„În urmă cu puțin timp, Liviu Dragnea a aflat că i s-a restricționat dreptul la muncă. Informația mi-a fost confirmată de logodnica lui, Irina Tănase, și de avocata lui, Flavia Todosiu. Această restricție vine în urma verificărilor făcute de ANP la penitenciar și se consideră a fi un incident de securitate. Eu m-am uitat pe regulament și spune că incidentele de securitate sunt dacă există violență și urmează ca sancțiunea să fie mutarea din cameră”, a declarat Adina Anghelescu laAntena 3.

Avocata lui Dragnea: Directorul penitenciarului a aprobat cererea jurnalistului de la Realitatea Plus

În urma interviului dat de Realitatea Plus, Liviu Dragnea a primit această sancțiune. Avocata Flavia Todosiu va face demersuri împotriva acestei sancțiuni pentru că se consideră a fi un abuz care nu are legătură cu regulamentul și cu ordinele interioare.

”Directorul penitenciarului e cel care a aprobat lista cu persoanele cu care ai dreptul să ai contact telefonic, iar el a aprobat cererea jurnalistului de la Realitatea Plus. Convorbirea s-a desfășurat online a îcn cazul în care ar fi existat un incident de securitate sau nu le-ar fi convenit ceva din discuția pe care au avut-o cei doi, penitenciarul ar fi putut să întrerupă această convorbire, lucru care nu s-a întâmplat. Dar iată că acum Liviu Dragnea are această restricție la muncă”, a spus avocata.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a precizat, după ce Realitatea Plus a anunţat un interviu din închisoare cu Liviu Dragnea, că din 16 martie, de când a fost instituită starea de urgenţă în contextul pandemiei de COVID-19, nu a aprobat solicitări de intervievare a unor persoane private de libertate, nici fizic, nici online.

Anca Alexandrescu, cea care a realizat interviul, a declarat la Realitatea Plus că joi dimineață i s-a aprobat interviul, înregistrat pe Skype.

Liviu Dragnea nu va cere eliberarea condiționată

Liviu Dragnea nu va cere eliberarea condiționată, a anunțat avocatul acestuia. Fostul președinte al Camerei Deputaților a stat astăzi timp de două ore la DNA, unde procurorii l-au anunțat că este inculpat în dosarul privatizării Teldrum. Dragnea e cercetat acum pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene.

„I se schimbă calitatea de suspect în inculpat, se pune în mișcare acțiunea penală. Dragnea spunea că e chemat în contextul unei noi campanii electorale în dosar”, a declarat avocata lui Dragnea.

 

Liviu Dragnea ispășește în acest moment, încă din luna mai 2019, la penitenciarul Rahova, o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Ora de iarnă 2020: România dă ceasul înapoi în „cea mai lungă noapte din an”,...
Țara care te bagă la închisoare dacă nu porți mască în spațiile publice
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
BREAKING NEWS: Ce se întâmplă cu circulația pe timp de noapte. Ludovic Orban a făcut...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide