REVOLTĂTOR. Cine este primarul care a sfidat regulile pentru a le da sătenilor pâine și cartofi, în plină stradă

REVOLTĂTOR. Cine este primarul care a sfidat regulile pentru a le da sătenilor pâine și cartofi, în plină stradă
Publicat: 16/04/2020, 08:47

Orașul Jibou din județul Sălaj a fost scena unui incident revoltător, în care primarul a distribuit alimente în comunitatea de romi, în plină stradă, deși Ordonanța Militară impune restricții clare și dure în perioada pandemiei de coronavirus.

Un membru USR a realizat fotografia și partidul s-a autosesizat, postând următorul mesaj pe Facebook:

“Orașul Jibou poate deveni un focar de Covid la fel ca Suceava. Pachetele de ajutor pentru locuitorii de pe strada Cărămidari puteau fi distribuite și altfel, mai organizat și respectând măsurile de protecție legale.

Dar ca de obicei, pentru unii legea nu e obligatorie de respectat. Să curgă pomenile – că vin alegerile… Instituția Prefectului – e totul ok?”.

Orașul Jibou poate deveni un focar de Covid la fel ca Suceava. ???Pachetele de ajutor pentru locuitorii de pe strada…

Publicată de USR Sălaj pe Miercuri, 15 aprilie 2020

Imagini ULUITOARE: primarul care încalcă toate prevederile Ordonanței Militare pentru a-și face campanie

Primarul din orașul Jibou, județul Sălaj, a ”uitat” prevederile Ordonanței Militare, în tentativa de a împărți pachete cu alimente, evident cu ”iz electoral”https://www.stiripesurse.ro/imagini-uluitoare-primarul-care-incalca-toate-prevederile-ordonantei-militare-pentru-a-si-face-campanie_1453886.html(sursa: ziardesalaj.ro)

Publicată de stiripesurse.ro pe Miercuri, 15 aprilie 2020

Am văzut și eu acea postare. Sigur în aceste momente, unii nu au ce să facă și au început să atace. Nici eu nu îmbrățișez situația creată acolo chiar sub ochii forțelor de ordine.

Noi nu am împărțit doar acolo pachete ci la peste 300 de oameni nevoiași și pensionari care în aceste zile au nevoie de ajutor”, a declarat Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou, potrivit celor de la știripesurse.ro.