REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV. Sunt mult mai multe medii de zece decât anul trecut

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV. Sunt mult mai multe medii de zece decât anul trecut
Publicat: 30/06/2013, 13:48
Actualizat: 02/09/2019, 19:23

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV primele NOTE de la CAPACITATE 2013 BRAȘOV le găsiți pe gândul. Tot aici aflați în timp real toate informațiile despre REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV – calendar, subiecte barem și NOTE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013. Lista cu REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV poate fi găsită și AICI și va apărea și pe EDU.RO în data de 4 iulie, conform metodologiei Ministerului Educației.

UPDATE (30 iunie) 13.18 După afișarea rezultatelor la examenul de Evaluare Națională, la nivelul județului Brașov au fost depuse 157 de contestații. Dintre acestea, 101 au fost depuse la limba română, 48 la matematică, 7 la limba maternă germană și 1 la limba maternă maghiară.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV UPDATE 17.18 Un procent de 84,26 dintre elevii de clasa a VIII-a brașoveni au obținut note peste cinci la examenele de CAPACITATE 2013. 20 de elevi au luat media 10, în timp ce 795 au luat medii cuprinse între 9 și 9,99. „Notele sunt mai bune cu 10% decât cele de anul trecut și cu peste 30% mai mari decât la simulare”,a declarat pentru gândul Victor Vijolor, inspector școlar.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV UPDATE 15.30. Zarvă mare în școlile din întreaga țară. Elevii și părinții au venit să vadă notele necesare pentru admiterea la liceu. Mulți dintre aceștia sunt nemulțumiți că școlile au pus afișe că REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 se afișează între ore 12.00 și 16.00, însă ordinul emis de Ministerul Educației le interzice să le facă publice înainte de ora 16.00. „De la ora 12.00 tot facem drumuri între școală și casă. Dacă știau că nu le dau până la ora 16.00, de ce nu au schimbat afișul ăla. Nu mai putem de emoții, nici noi, nici copiii”, a declarat pentru gândul o mămică din Brașov.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV UPDATE 13.50 La examenul de Evaluare Națională din școlile din Brașov s-au înscris un total de 3.710 absolvenți de clasa a VIII-a. Dintre aceștia, la proba de limba română s-au înscris 3.613 de elevi. La examenul de matematică s-au prezentat cu 10 mai puțini – 3.603 elevi, în timp ce examenul de limba maternă a fost susținut de 326 de absolvenți.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV UPDATE 13.00 În toate cele 96 de centre de examen și șase de evaluare din Brașov lucrările elevilor de clasa a VIII-a care au susținut probele de limba română, limba maternă și matematică la evaluare au fost deja corectate, iar rezultatele au fost trimise și către Inspectoratul Școlar Județean. Ministerul a interzis publicarea lor înainte de ora 16.00. Reprezentanții Inspectoratului au declarat, pentru gândul, că rezultatele sunt mult mai bune decât anul trecut, atât după medii, cât și după notele obținute pentru fiecare probă în parte. „O surpriză foarte plăcută este că, spre deosebire de anii anteriori, acum sunt mai multe medii de 10 curat”, au declarat reprezentanții ISJ Brașov, fără să dea mai multe detalii despre REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV .

La nivel național, însă, există mii de elevi înscriși la EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 care nu așteaptă azi REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013. Aceasta deoarece la fiecare dintre cele trei probe susținute de elevi la EVALUARE NAȚIONALĂ 2013-limba română, limba maternă și matematică- au absentat câteva mii se elevi. La proba scrisă de limba română din cadrul examenului de CAPACITATE 2013, desfășurată marți, 25 iunie, au absentat 3.694 de elevi, cei mai mulți absenți fiind în județele Bacău – 221 și Bihor -163. Statisticile de la Ministerul Educației arată că la proba scrisă de limba maternă au lipsit 256 de elevi, cei mai mulți absenții fiind în Mureș- 73 și Bihor -58. La proba de Matematică din 27 iunie au absentat 3935 de elevi, județele cu cei mai mulți absolvenți care nu s-au prezentat la examen fiind Bacău – 244 și Arad 243.

Primele rezultatesunt publicate la unitățile de învământ din județul Brașov, unde au fost susținute probele.

Totodată, INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN BRAȘOV va publica REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV și pe pagina oficială de Internet (vezi la sfârșitul știrii).

Ora până la care pot fi depuse contestațiile a fost prelungită până la 22.00, la cererea minorităților religioase.

Rezultatele finalevor fi publicate pe data de 3 iulie, iar notele finale și clasamentele pe județe, inclusiv Brașov, vor fi postate în secțiunea de admitere a EDU.RO

În 2012, 9 elevi din județul BRAȘOV au luat media 10 la EVALUARE NAȚIONALĂ. Însă, peste 1.000 dintre cei 3.685 de elevi prezenți la examenu nu au reușit să ia medii mai mari de 5. Datele statistice de la Inspectoratul Școlar General Brașov arată că 157 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii cuprinse între 10 și 9.5, iar alți 255 de elevi au luat medii cuprinse între 9.5 și 9. De asemenea, 285 de elevi au luat medii între 8 și 8.5.

Anul trecut, la ADMITERE LA LICEU, Colegiul Național Andrei Șaguna din Brașov a fost una dintre școlile cele mai exigente din țară. Ultima medie de admitere la liceu a fost aici 9,28, conform unui clasament alcătuit de gândul.

Găsiți REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV și pe Inspectoratul Școlar Județean BRAȘOV.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 BRAȘOV. HARTA REZULTATELOR în BUCUREȘTI și în fiecare județ

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 pe EDU.RO BRAȘOV

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului