S-a înregistrat primul caz de infectare cu Covid-19 la un comisar european. „Protejați-vă sănătatea și rămâneți în siguranță”

S-a înregistrat primul caz de infectare cu Covid-19 la un comisar european. „Protejați-vă sănătatea și rămâneți în siguranță”
S-a înregistrat primul caz de infectare cu Covid-19 la un comisar european
Publicat: 11/10/2020, 09:09
Actualizat: 11/10/2020, 09:13

Mariya Gabriel, reprezentanta Bulgariei, este primul comisar european confirmat cu noul coronavirus. Ea deține portofoliul educației și cercetării în echipa președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

„După un prim test negativ făcut luni, al doilea test pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Sunt în autoizolare de luni și stau în continuare acasă, respectând regulile. Protejați-vă sănătatea și rămâneți în siguranță”, a scris Mariya Gabriel pe Twitter.

Mariya Gabriel, reprezentanta Bulgariei în Comisia Europeană (FOTO: Facebook)

Și Ursula von der Leyen a stat în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată, la fel ca și preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, dar nici unul dintre ei nu s-a îmbolnăvit.

În aceeași situație au fost și Charles Michel, președintele Consiliului European, dar și Frans Timmermans, vicepreşedinte al Comisiei Europene, potrivit Digi 24.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase