Scandal ca la ușa cortului la o maternitate: „Dacă o mai înjuri, îți scot toți dinții din gură!” / „Dacă spune că l-am bătut, îl bat în fața judecătoarei!”

Scandal ca la ușa cortului la o maternitate: „Dacă o mai înjuri, îți scot toți dinții din gură! / „Dacă spune că l-am bătut, îl bat în fața judecătoarei!
Publicat: 29/12/2019, 11:17

Conflictul verbal a avut loc între dr. Raluca Grigoriu, șefa secției Obstetrică Ginecologie 2, dr. Ovidiu Bălan și Cătălin Daniel Grigoriu, milionar din Top 500 și soț al Ralucăi Grigoriu, potrivit zdbc.ro.

„În timp ce mă aflam în cabinet, în jurul orei 9:00, a năvălit efectiv efectiv numitul Grigoriu Daniel, care, sub un potop de injurii, înjurături birjărești, a dat afară pacientele de la consultații, a silit-o și pe asistenta de serviciu să părăsească cabinetul. După ce am rămas singur cu agresorul, acesta m-a amenințat că-mi rupe gâtul, că-mi dă dinții jos, că pune rackeții să mă omoare. Am încercat să ies din cabinetul unde eram sechestrat, dar numitul Grigoriu Daniel m-a îmbrâncit peste dulapul de medicamente, apoi, când am încercat din nou, m-a împins peste birou și calculator. În disperare de cauză, am apelat 112, iar numitul Grigoriu Daniel a spus că nu-i pasă, că are Poliția la degetul mic (…)”, a declarat dr. Ovidiu Bălan pentru zdbc.ro, precum și în reclamația depusă la conducerea Spitalului Județean de Urgențe Bacău.

Scandalul a fost atât de mare încât a fost nevoie de intervenția unui echipaj de poliție. Ulterior, dr. Ovidiu Bălan a făcut plângere pentru sechestrare, ultraj și amenințare.

În plus, acesta a povestit că Grigoriu Daniel încă îi adresa injurii în timp ce forțele de ordine îl scoteau din unitatea medicală, chiar dacă pe holuri se aflau pacienți.

Însă Daniel Cătălin Grigoriu susține o altă variantă a desfășurării incidentului: „Conflictul a izbucnit dimineață, la raportul de gardă, când dr. George Bălan s-a plâns că, din cauza conducerii spitalului, a treia zi de Crăciun nu e zi liberă. La un moment dat, a rămas singur cu soția mea (dr. Raluca Grigoriu – n.r.), pe care a insultat-o în toate felurile posibile. M-am dus la Maternitate, l-am sunat și n-a vrut să vorbească cu mine. Nu mai e vorba despre justiție, ci e o chestie de la bărbat la bărbat! Nu mi-am putut stăpâni limbajul, l-am înjurat, dar nu l-am atins. Ordinarul a început să se izbească de dulapuri și să strige vai-vai, ca un fătălău! «Poți să-i faci plângeri penale, dar dacă o mai înjuri, îți scot toți dinții din gură, data viitoare», i-am spus. Nu l-am atins, n-am vrut să-i dau satisfacție și să-l pocnesc. Dacă spune că l-am bătut, îl bat în fața judecătoarei!”

Sursă FOTO: Ziua de Bacău.ro

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
BEAT și cu ITP-ul EXPIRAT, depistat de POLIȚIȘTII constănțeni, pe bulevardul I.C. Brătianu
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Noi restricții din 10 decembrie. E obligatoriu până pe 8 ianuarie. Decizie de ultimă oră
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...