Sebastian Ghiță: Ambasadorul Belgiei i-a cerut lui Dragnea Gara de Nord, fără licitație, pentru un proiect imobiliar

Sebastian Ghiță: Ambasadorul Belgiei i-a cerut lui Dragnea Gara de Nord, fără licitație, pentru un proiect imobiliar
FOTO cu caracter ilustrativ
Publicat: 15/03/2018, 00:59

„Încă nu am văzut Parlamentul României să laude DNA. Numai ambasadele primesc și decorează acest DNA. Primii și primii suținători ai acestui Binom sunt cei din ambasada Statelor Unite. Ați văzut apoi pe cei din ambasada Olandei, ambasada Franței sau Angliei”, a declarat Sebastian Ghiță, miercuri seara, la România TV.

Potrivit lui Ghiță, ambasadorul Olandei ar avea un dosar penal, la Curtea de Apel.

„Este și un dosar public, investigat de autoritățile românești, care se află la Curtea de Apel, și unde în mod clar și evident, ambasadorul Olandei a fost prins cu un cetățean arab furând. Doamna Koveși se ocupă de aceste interese care nu sunt benefice statului român și de eliminarea de pe piață a companiilor și intereselor românești, și mie chestia asta nu îmi sună a instituție în cadrul constituțional românesc (…) Mie mi-a spus domnul Dragnea despre ambasadorul Belgiei, care a venit cu tupeu la dânsul în birou și i-a zis:

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult