Senatoarea USR Florina Presadă a anunțat că are Covid-19, precizând și simptomele: „Câteva zile cu dureri groaznice de cap, dar când mi-am pierdut mirosul…”

Senatoarea USR Florina Presadă a anunțat că are Covid-19, precizând și simptomele: „Câteva zile cu dureri groaznice de cap, dar când mi-am pierdut mirosul...”
Senatoarea USR Florina Presadă (FOTO: Facebook)
Publicat: 12/10/2020, 19:14
Actualizat: 12/10/2020, 19:25

Senatoarea USR Florina Presadă a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus. „Acum puteți spune că, și voi, cunoașteți pe cineva infectat cu noul coronavirus. Când mi-am pierdut mirosul, nu am mai avut pe ce să dau vina”.

„Suntem 28 de mii pe această pagină. Acum puteți spune că, și voi, cunoașteți pe cineva infectat cu noul coronavirus. Câteva zile cu dureri groaznice de cap. Le-am pus pe seama alegerilor interne. Dar când mi-am pierdut mirosul, nu am mai avut pe ce să dau vina. Protejați-vă, stați sănătoși și iubiți România cu ochii deschiși”, a precizat Florina Presadă.

Ea ocupă locul șase pe lista Alianței USR-PLUS în Capitală la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie, scrie Mediafax.

Scandal în USR. Listele cu candidații la parlamentare pentru Diaspora, contestate în instanță. Vlad Teohari: M-au declarat neintegru pentru că am contestat derapajele conducerii.

Scandalul listelor de candidați pentru alegerile parlamentare ale USR PLUS se acutizează pe zi ce trece. Avocatul Dumitru Dobrev a anunțat că și-a dat demisia din Biroul Național al USR pentru a-l reprezenta pe Vlad Teohari, a cărui candidatură pe listele USR pentru diaspora a fost invalidată de Biroul Național al formațiunii pentru că „a ieșit public împotriva partidului”.

„Nu voi accepta nedreptatea care mi s-a făcut și îmi voi apăra drepturile pe toate căile legale pe care le am”, a spus Teohari.

Avocatul Dumitru Dobrev anunță într-un comunicat de presă citat de G4Media că a depus, sâmbătă, la Tribunalul București o contestație față de lista de candidaturi pentru diaspora, la Camera Deputaților, a USR PLUS.

 

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase