SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ. Cum se rezolvau subiectele

Publicat: 06/07/2016, 16:16

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Iată ce a picat anul acesta la Matematică la Bac, profilul mate-info:

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Examenul de Bacalaureat 2016 continuă miercuri cu proba obligatorie, care se susține la una din două materii, în funcție de profilul absolvit – Matematică sau Istorie. De asemenea, la Matematică există patru varainte de subiecte, tot în funcție de profilul liceal absolvit: mate-info, științele naturii, tehnologic sau vocațional.

Subiectele vor fi rezolvate în direct, de la ora 13:00, la Mediafax Live.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Peste 137.000 de candidați susțin, în săpămâna 4-8 iulie, probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, potrivit datelor comunicate de Ministerul Educației, agenției de presă MEDIAFAX.

În total, 137.344 de absolvenți de clasa a XII-a din promoția curentă, dar și din promoțiile anterioare, s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat, care se vor susține în 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educației, lucrările vor fi corectate în 87 de centre de evaluare.

Probele scrise de la Bacalaureat au început luni, 4 iulie, cu testul de la Limba și Literatura Română, iar marți a avut loc proba la Limba Maternă.

Miercuri (6 iulie), candidații susțin proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar vineri va avea loc proba la alegere în funcție de profilul liceal absolvit, care se susține la una din 10 materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie și economie.

Afișarea rezultatelor se va face pe 12 iulie, la avizierele liceelor și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, până la orele 16:00, iar depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, între orele 16:00 – 20:00. Rezultatele finale se vor publica în data de 16 iulie.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Peste 3.000 de polițiști de la ordine publică și rutieră acționează suplimentar, pe perioada probelor scrise ale examenului de Bacalaureat, în zona centrelor de examinare, la centrele unde sunt comisiile de evaluare și pentru transportul lucrărilor, anunță, luni, IGPR.

Pe durata examenului național de Bacalaureat, 3.100 de polițiști vor acționa, zilnic, suplimentar față de dispozitivele curente din teren, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliției Române(IGPR).

Potrivit sursei citate, sunt 2.147 de agenți de ordine publică, 664 de polițiști de la rutieră și restul de la alte structuri, care acționează „în zona centrelor de examinare, centrelor unde sunt constituite comisii de evaluare a lucrărilor și de soluționare a contestațiilor, precum și pe timpul transportului lucrărilor de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare, respectiv la centrele zonale de evaluare la centrele de contestații și retur.”

În itinerariile de patrulare ale polițiștilor sunt incluse cele peste 1.900 de centre de examinare, corectare și colectare a lucrărilor.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Rata de participare la proba scrisă de Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2016, a fost de 96,12%, anunță Ministerul Educației.

Luni, 4 iulie, s-a desfășurat proba de Limba și literatura română, aceasta fiind prima proba scrisă din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educației, rata de participare la această probă a fost de 96,12% , în prima sesiune din 2015 fiind înregistrată o prezență de 96,13%.

„Dintre cei 123.958 de candidați înscriși pentru susținerea acestei probe, s-au prezentat 119.147 de candidați. Au absentat 4.741 de de candidați, iar 70 au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Facem precizarea că alți 13.380 de candidați și-au echivalat proba E a) cu note obținute în sesiuni anterioare și recunoscute în această sesiune, potrivit procedurilor în vigoare”, precizează Ministerul Educației într-un comunicat de presă.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Iată subiectele care s-au dat anul trecut la Bac la Matematică:

Subiecte Bacalaureat Matematică profil real M1

Subiecte Bacalaureat Matematică profil real M2

Subiecte Bacalaureat Matematică profil pedagogic

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Recipientele de la una dintre cele mai populare cafenele din lume vor fi mai mici...