Surpriză în Senat: Legea controversată care a fost adoptată cu unanimitate de voturi

Surpriză în Senat: Legea controversată care a fost adoptată cu unanimitate de voturi
Publicat: 11/12/2015, 20:22
Actualizat: 13/12/2015, 12:56

„Inițiativa legislativă a fost adoptată cu unanimitate de voturi, iar raportul comisiei va fi trimis spre adoptare plenului Camerei Deputaților”, a declarat, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Rodica Nassar, membră în Comisia pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților.

Deputații din Comisia pentru sănătate au ținut cont de adresa venită din partea Consiliului Concurenței și au eliminat amendamentul care prevedea interzicerea afișării produselor din tutun în locurile obligatorii de trecere, pentru ca legea adoptată să nu fie considerată neconcurențială, a precizat Rodica Nassar.

Legea antifumat ar urma să ajungă în plenul Camerei Deputaților, for decizional, urmând ca apoi să fie trimisă președintelui spre promulgare.

Proiectul de Lege privind modificarea și completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun interzice complet fumatul în toate spațiile închise, în spațiile închise de la locul de muncă, în locurile de joacă pentru copii, unități sanitare, precum și cele de învățământ, de stat și private.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase