Tema de campanie a unui candidat la Primărie: „Nu va călca picior de migrant musulman în București”

Tema de campanie a unui candidat la Primărie: Nu va călca picior de migrant musulman în București
Publicat: 18/04/2016, 21:45

Potrivit platformei electorale, prezentată pe site-ul PRU, în cazul în care ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, Bogdan Diaconu își propune să interzică construirea „mega-moscheii”.

„Voi interzice construcția mega moscheii din București. Pe perioada mandatului meu de Primar General al Capitalei, în București, nu va călca picior de migrant musulman”, se mai arată în document.

De asemenea liderul PRU, a cărui siglă este efigia lui Vlad Țepeș, susține că va face un audit la Primăria Generală, pentru a „dezvălui tot ce s-a furat” în 26 de ani. „Îi voi da pe mâna DNA pe vinovați. Banii furați vor fi recuperați și folosiți pentru nevoile bucureștenilor. Voi verifica toate contractele Primăriei Generale, le voi rezilia pe cele incorecte și voi supraveghea personal toate lucrările contractate pe banii Primăriei pentru a mă asigura că sunt efectuate eficient și la prețul corect”, se mai arată în programul candidatului PRU.

Bogdan Diaconu susține că, pe durata mandatului său, nu se vor mai tăia copaci și va iniția un program de replantare de copaci și de creștere a suprafețelor de spațiu verde.

Deputatul mai spune că, în primul an de mandat, va evacua „imobilele ocupate abuziv”, după care va „salubriza zona” și va reda imobilele respective bucureștenilor. „Ajunge cu focarele de infecție și de infracționalitate care sunt un pericol pentru sănătatea publică și pentru siguranță noastră!”, mai menționează sursa citată.

O altă prevedere a platformei se referă la crearea a 12.000 de noi locuri de parcare, câte 2.000 pentru fiecare sector, introducerea în București a sistemului SMS parking, astfel încât „nu va mai fi picior de parcagiu sau de spălător de parbrize la colțuri de stradă”. El mai propune taxarea „marilor generatori de trafic (supermarketuri, bănci, mall-uri etc)”.

„Fac ordine în București, aplic legea în mod egal pentru toți și rezolv problema curățeniei, a traficului și a iluminatului stradal. Un București civilizat înseamnă dezvoltare, condiții decente pentru toți locuitorii săi și crearea de locuri de muncă! La doi ani de mandat inițiez chiar eu un referendum pentru propria mea demitere în care bucureștenii să decidă dacă sunt mulțumiți de activitatea mea sau dacă își doresc plecarea mea. În cazul în care referendumul va fi majoritar negativ, îmi voi da demisia din funcția de Primar General al Capitalei. În același referendum, le voi cere bucureștenilor să decidă chiar ei asupra marilor investiții din Capitală și asupra planurilor de dezvoltare pe termen lung”, se mai precizează în programul electoral.

Pe 10 aprilie, membrii PRU au protestat, în fața Palatului Cotroceni, față de construirea unei moschei la București, organizator fiind președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu. La protest au participat aproximativ 250 de membri PRU care purtau pancarde cu mesaje anti-prezidențiale și împotriva construirii moscheii la București. La o portavoce au rulat diverse melodii patriotice, ortodoxe, dar și două cântece legionare.

Deputatul Bogdan Diaconu a fost ales în funcția de președinte al Partidului România Unită, la primul congres al partidului, în ianuarie, ocazie cu care a și anunțat că va candida la Primăria Capitalei. Tot atunci, PRU a anunțat crearea „Patrulei lui Vlad Țepeș”, organizată de campionul K1, Daniel Ghiță, sportivul declarând că „dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri”

În ceea ce privește programul de guvernare al partidului, „Programul Țepeș pentru România românilor”, acesta conține nouă măsuri prin care partidul vrea să „pedepsească batjocorirea demnității naționale a românilor și furtul din avuția publică”.

PRU vrea să naționalizeze resursele naturale în cazul în care companiile din domeniu nu sunt de acord cu creșterea redevențelor și a taxelor de exploatare. De asemenea, PRU intenționează să interzică vânzarea terenurilor către străini și să oprească defrișările.

Partidul promite majorarea pedepselor pentru viol și pedofilie la 25 de ani de închisoare, iar pentru corupție, închisoare pe viață și confiscarea totală și extinsă a averii. Cei care aduc atingere simbolurilor naționale sau incită la separatism etnic vor fi pedepsiți penal, iar dacă sunt cetățeni străini, vor fi expulzați.

„Nu vom accepta transformarea României nici în noul Babilon, prin venirea imigranților musulmani, nici în Sodoma și Gomora, prin legalizarea căsătoriilor între homosexuali”, mai prevede programul de guvernare al PRU.

În materie de politică externă, PRU se va opune „politicii cancelarului Angela Merkel de islamizare a Europei”, iar România va refuza cotele de refugiați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația