Toți pensionarii își primesc banii mai devreme. Datele la care se fac plățile până de Crăciun

Toți pensionarii își primesc banii mai devreme. Datele la care se fac plățile până de Crăciun
Publicat: 04/12/2017, 20:30

„Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănești în avans”, precizează sursa citată.

Astfel, drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie.

„Drepturile restante de pensii precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita în întervalul 19 – 22 decembrie”, menționează reprezentanții Ministerului.

Conform sursei citate, drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie la domiciliul acestora.

„În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghișeele poștale”, menționează instituția.

Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Națională de Pensii Publice are încheiate convenții, acestea vor fi încasate de la aceeași dată, respectiv 14 decembrie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase